Uçak mı Yapmak İstersiniz, Araba mı?

Alışveriş Alışveriş Uçak mı Yapmak İstersiniz, Araba mı?

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 30 Mart 2006 Perşembe

Firma: K`nex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 30, 2006
K’NEX’in Wings and Wheels setiyle birbirinden muhteşem 20 farklı model yapmaya hazır mısınız?
Uçak mı yapmak istersiniz, araba mı?
Oyuncak dünyasının öncü ismi K’NEX, çocuklar için muhteşem bir set daha hazırladı. K’NEX’in ülkemizde ilk kez satışa sunulan Wings and Wheels setiyle, çocuklarınız yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayacaklar.

Ülkemizde DKare güvencesiyle sunulan K’NEX oyun setleriyle yapılabilecekler miniklerin hayal gücüyle sınırlı. Çocukların içindeki yaratıcılığın ortaya çıkmasını sağlayan, el becerisi ve zeka gelişimine büyük katkı yapan K’NEX, esneme özelliği ve sonsuz tasarım imkanı sunan özel yapısıyla miniklere bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor. K’NEX’in ülkemizde ilk kez satışa sunulan Wings and Wheels setiyle çocuklar saatlerce eğlenceli ve keyifli vakit geçirebiliyorlar. Otomobilden uçağa kadar hepsi birbirinden muhteşem 20 ayrı modelin yapılabildiği K’NEX Wings and Wheels seti bu yıl çocukların en büyük sevgilisi olmaya aday.

K’NEX’in Wings and Wheels setinin canlı renklere sahip, esnek ve kolay birleştirilebilen 253 parçasıyla hayal gücünün sınırlarını zorlayan modeller yapılabiliyor. 6 - 12 yaş arası çocuklar için özel olarak hazırlanmış setin içinde, modellerin yapılışı hakkında ayrıntılı açıklamaların bulunduğu bir kitapçık da yer alıyor. K’NEX Wings and Wheels sayesinde çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan da nesneleri ve renkleri tanıyor, dünyayı keşfediyor. Özel taşıma çantası sayesinde çocuklar Wings and Wheels setini yanlarına alarak yolculukta bile eğlenceli ve yaratıcı vakit geçirebiliyorlar. Tüm seçkin oyuncak mağazalarında kolaylıkla bulunabilen K’NEX ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi www.dkare.com.tr adresindeki internet sitesinde alınabiliyor. Minikler aynı zamanda site üzerinde yer alan K’NEX Fan Club’a da üye olabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT