Uçuş Bilgileri Callcium’la Cebinizde

Alışveriş Alışveriş Uçuş Bilgileri Callcium’la Cebinizde

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Callcium

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
Atatürk Havalimanı’nın tüm uçuş bilgileri artık cep telefonunuzda Uçuş bilgileri Callcium’la cebinizde
Mobil dünyada devrim yaratan Callcium, Atatürk Havalimanı uçuş bilgilerini cebinize kadar getiriyor. Artık hangi uçak gecikti, hangisi indi hangisi kalktı diye telaş etmek yok. Callcium sayesinde cep telefonunuzdan uçuş bilgilerini anında görebileceksiniz. Üstelik de hiçbir ücret ödemeden.

Havayoluyla seyahat etmeyi tercih eden hemen herkesin başına gelmiştir. Koştura koştura havaalanına gelirsiniz ama bir de bakarsınız ki, uçuşunuzda bir gecikme söz konusu. O kadar telaş yaşamanızı bir yana bırakın, üstüne üstlük havaalanında fazladan bir süre beklemeniz de gerekecektir. İşte cep telefonu kullanıcılarına müthiş fırtsalar sunan ücretsiz Callcium hizmet paketi bu soruna da bir çözüm buluyor. Tüm Callcium kullanıcıları, cep telefonlarından Atatürk Havalimanı’nın güncel uçuş bilgilerine diledikleri yerden ve her zaman ulaşabiliyorlar. Bunun için tek yapmanız gereken, son derece kapsamlı bir hizmet paketi olan Callcium’u Symbian işletim sistemiyle çalışan cep telefonunuza yüklemek ve ardından da uçuş bilgileri kısmını incelemek. Artık hangi uçak gecikti, hangisi indi hangisi kalktı diye telaş yapmak yok. Uçuş bilgilerini anında görebilirsiniz. Üstelik Callcium kullanıcılarının bu hizmetten yararlanmak için hiçbir ücret ödemeleri gerekmiyor.

Callcium nedir?
Callcium, Cenicon tarafından sunulan ve katma değerli mobil hizmetler alanında devrim niteliği taşıyan bir ürün. Ücretsiz olarak üye olan cep telefonu kullanıcıları, Callcium servisinin sunduğu hizmetlerden yararlanabiliyorlar. Gençlerin bir numaralı eğlence arkadaşı olmayı amaçlayan Callcium, aynı zamanda sunduğu servisler aracılığıyla kullanıcılarının yaşantısını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Milyonlarca kullanıcıyı destekleyebilecek güçlü bir altyapıya sahip olan Callcium’un avantajlarından yararlanabilmek için yalnızca 250 Kb. büyüklüğündeki bir programı ücretsiz olarak cep telefonunuza indirmeniz yeterli. www.callcium.com ve wap.callcium.com adreslerinden ya da 0 542 758 34 34 telefon numarasını arayarak kolay ve hızlı bir şekilde yükleyebileceğiniz Callcium sayesinde hem eğlenceli hem de hayatınızı kolaylaştıran benzersiz hizmetlerden anında yararlanabilirsiniz.

Callcium servisleri hakkında
Callcium üyeleri, arkadaş listelerinde bulunan kişilerle anında mesajlaşabiliyor ya da numaraları görünmeden sesli sohbet yapabiliyorlar. Üstelik Callcium sisteminde yüklü olan ayrıntılı harita üzerinde arkadaşlarının yerini bile görebiliyorlar. Sistemde pek çok ilin haritası yüklenmiş bulunuyor. Aynı zamanda Callcium’un istediğiniz özelliklere sahip arkadaş bulabilmenize yardımcı olan gelişmiş arama özellikleri de var.
Callcium, GPRS üzerinden mesajlaşma olanağı sayesinde SMS`e göre son derece düşük bir maliyet avantajı sunuyor (1 SMS fiyatına 200 mesaj). Üstelik arkadaş listenizdeki kişilerle aynı bölgeye geldiğiniz ve birbirinize yakınlaştığınız zaman Callcium sizi otomatik olarak uyarıyor.
İhtiyaç duyduğunuz bilgilendirme servislerine en hızlı ve kolay şekilde erişim imkanı veren Callcium, tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak sunuyor:
o Türkiye ve dünyadan resimli olarak görüntülenebilecek haberler (gündem, magazin, spor, vb.)
o En güncel döviz kurları ve İMKB verileri
o İllerimizin güncel hava durumu bilgileri
o İstanbul Atatürk Havalimanı’nın tüm uçuş bilgileri
o Bilinmeyen numaralar servisi
o Domino’s Pizza ve Mc Donald’s’dan yemek siparişi verebilme olanağı
Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Callcium kullanıcıları, sistem üzerinden benzersiz fiyatlarla logo, melodi ve oyun satın alabiliyorlar.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT