UFO İle Stresiniz Buhar Olup Uçsun

Alışveriş Alışveriş UFO İle Stresiniz Buhar Olup Uçsun

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: UFO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
UFO İle Stresiniz Buhar Olup Uçsun
UFO, yaz sıcaklarında bunalmaya son veriyor. Dağlarda, ormanlarda ve şelalelerde bulunan negatif iyonların insanlara olumlu etkileri düşünülerek tasarlanmış ve geliştirilmiş UFO vantilatörler, havayı temizleyerek bulunduğu ortamda doğal yaşam koşulları sağlıyor.
UFO Air Technology grubu, Soğuk Buharla Serinleten Portatif Vantilatör, Portatif İyonizerli Ferahlatıcı Vantilatör ve iki ayrı modelde İyonizerli Ferahlatan Kule Vantilatör olmak üzere 5 farklı üründen oluşuyor. Serinletmeyi doğal ferahlatma yolu ile yapan UFO vantilatörleri negatif iyon jeneratörlü modelleriyle bulunduğu ortama doğallık katıyor.
UFO Air Technology ürünleri rahat nefes almayı sağlıyor, stresi yok ediyor, havayı kirleten polen, sigara dumanı ve tozlardan çevreyi temizliyor. UFO vantilatörlerin soğuk buharla serinleten modeli ise, serin buhar üfleyen rahatlatıcı çalışma mekanizmasıyla dışarıya verdiği soğuk buhar sayesinde bulunduğu ortamın havasını kurutmadan sağlıkla serinletiyor.

UFO Vantilatörler hem çevreye hem de bütçeye destek oluyor
Doğal ferahlık sağlayan UFO Air Teknolojisi ile serin ve sağlıklı bir yaz geçirmek mümkün olacak. Şık tasarımı ve kalitesiyle diğer vantilatörlerden hemen ayrılan UFO Vantilatörler, uzun ömürlü olmasıyla hem çevreye hem de bütçeye destek oluyor.

Taşınması kolay, son derece dekoratif ve sessiz çalışan UFO yaz ürünleri, teknolojisi sayesinde günün her saati rahatlıkla kullanılabiliyor. İster evde, ister yatak odalarında ya da ofislerde klima olsun ya da olmasın sağlıklı serinlik sunuyor. Klimalı ortamlarda soğutma ayarının daha düşük tutulmasını sağlayarak, hem yüksek enerji sarfiyatına hem de aşırı sıcaklık farkının yol açtığı hastalıklara engel oluyor.

UFO Vantilatörleri’nin Ortak Özellikleri: Hoş görünümlü estetik tasarım, Hava temizliğini sağlayan negatif iyon özelliği, 3 ayrı hızda çalışma seçeneği, Kızılötesi uzaktan kumanda, Aşırı ısınmaya karşı koruma, Sessiz çalışma, Zamanlayıcı ile otomatik kapatma, Düşük enerji tüketimi ve modellere göre 3 farklı üfleme seçeneği, ayarlanabilir yükseklik, ihtiyaca göre farklı salınım kabiliyeti vb. gibi ilave özellikler de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT