Ünlü Alman Markası LCN El ve Ayak Sağlığına Dikkat Çekiyor

Alışveriş Alışveriş Ünlü Alman Markası LCN El ve Ayak Sağlığına Dikkat Çekiyor

Tarihler: 17 Şubat 2010 Çarşamba ~ 17 Şubat 2010 Çarşamba

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2010 ~ Şub 17, 2010
Onlara özen göstermek, elinizde!
Eller insanın kendini ifadesinde en duyarlı ve etkili organlarıdır. İnsanın elinin becerisinin gelişmesi, beynin biyolojik gelişimine paraleldir. İnsan beyninin düşünüp hayal ettiğini, eller gerçekleştirir. Ellerin tecrübeleri, beyne yeni düşünce ufukları açmıştır. İnsanın işaret parmağı ve baş parmağının evrimi, bilim ve tekniğin bugüne kadar geliştiremediği olağanüstü duyarlıkta hareketli bir organın ortaya çıkmasına yol açmıştır.

Özellikle kadınların elleri onların mücevheridir…
Çünkü eller daha feminen hissettirir ve kendilerine olan güvenlerini arttırır. Ve tırnaklar… Bundan yüzyıl öncesine kadar parmakları koruma özelliği dışında bir işlevi olmayan tırnaklar, günümüzde estetik açıdan kadınların vücutlarında en önem verdikleri bölümlerden biri haline gelmiştir. O yüzden onlara iyi bakmamız gerekiyor. Eğer ellerimiz ve tırnaklarımız maruz kalınan dış etkilere karşı özel ürünlerle korunmazsa çabucak yıpranır ve yaşlanır.

LCN, el sağlığı ve güzelliği için her cilde uygun, salonda başlayıp evde devam edebileceğiniz bakım sistemleri geliştirmiştir.

Ayaklarınız alarm vermesin...
Bizi çeken ayaklar!

Ayaklarımız, vücudumuzun en alt uzuvlarıdır ve tek başına vücudun 214 kemiğinin 52’sini içerir. 1 günde ortalama olarak 8 ila 10 bin arasında adım atarız ve bütün bir ömür boyunca dünyanın çevresini 4 defadan fazla yürüyecek kadar yol kat ederiz. İnanılmaz ama gerçek…

Ayaklarımız vücudumuzun tüm ağırlığını taşıyan ve en çok yıpranan çok önemli parçamızdır.

Daha da çarpıcısı: Bir bebek %95 oranında sağlıklı ayaklar ile doğar, ama yetişkinlerin sadece %40’ı sağlıklı ayaklara sahiptir. Çünkü ayaklarımıza yeterince bakmıyoruz ve özen göstermiyoruz…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT