Ünlü Alman Markası LCN El ve Ayak Sağlığına Dikkat Çekiyor

Alışveriş Alışveriş Ünlü Alman Markası LCN El ve Ayak Sağlığına Dikkat Çekiyor

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 23 Mart 2010 Salı

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 23, 2010
Onlara özen göstermek, elinizde!
Eller insanın kendini ifadesinde en duyarlı ve etkili organlarıdır. İnsanın elinin becerisinin gelişmesi, beynin biyolojik gelişimine paraleldir. İnsan beyninin düşünüp hayal ettiğini, eller gerçekleştirir. Ellerin tecrübeleri, beyne yeni düşünce ufukları açmıştır. İnsanın işaret parmağı ve baş parmağının evrimi, bilim ve tekniğin bugüne kadar geliştiremediği olağanüstü duyarlıkta hareketli bir organın ortaya çıkmasına yol açmıştır.

Özellikle kadınların elleri onların mücevheridir…
Çünkü eller daha feminen hissettirir ve kendilerine olan güvenlerini arttırır. Ve tırnaklar… Bundan yüzyıl öncesine kadar parmakları koruma özelliği dışında bir işlevi olmayan tırnaklar, günümüzde estetik açıdan kadınların vücutlarında en önem verdikleri bölümlerden biri haline gelmiştir. O yüzden onlara iyi bakmamız gerekiyor. Eğer ellerimiz ve tırnaklarımız maruz kalınan dış etkilere karşı özel ürünlerle korunmazsa çabucak yıpranır ve yaşlanır.

LCN, el sağlığı ve güzelliği için her cilde uygun, salonda başlayıp evde devam edebileceğiniz bakım sistemleri geliştirmiştir.

Ayaklarınız alarm vermesin...
Bizi çeken ayaklar!

Ayaklarımız, vücudumuzun en alt uzuvlarıdır ve tek başına vücudun 214 kemiğinin 52’sini içerir. 1 günde ortalama olarak 8 ila 10 bin arasında adım atarız ve bütün bir ömür boyunca dünyanın çevresini 4 defadan fazla yürüyecek kadar yol kat ederiz. İnanılmaz ama gerçek…

Ayaklarımız vücudumuzun tüm ağırlığını taşıyan ve en çok yıpranan çok önemli parçamızdır.

Daha da çarpıcısı: Bir bebek %95 oranında sağlıklı ayaklar ile doğar, ama yetişkinlerin sadece %40’ı sağlıklı ayaklara sahiptir. Çünkü ayaklarımıza yeterince bakmıyoruz ve özen göstermiyoruz…

Günümüzde en sık rastlanan 3 ayak problemi batık tırnak, mantar ve nasırdır.
Ayak güzelliği bir kadının güzelliğini ve çekiciliğini tamamlayan vazgeçilmez bir unsurdur. Ayaklarımız ter, havasızlık gibi olumsuz koşullardan etkilenir. Bakımsız ayaklarda mantar ve nasır gibi ayakkabı giymeyi güçleştirecek problemler ortaya çıkabilir.Bu problemler, çözüm getirilmezse kişileri, ayakkabı giyemez veya yürüyemez duruma bile düşürebilir. Ayak ve tırnak mantar hastalıkları tedavi edilmediklerinde vücudumuzun diğer bölümlerine yayılabilir, yakınlarımıza bulaşabilir veya vücudumuzda bakterilere bağlı daha ciddi enfeksiyonlara neden olabilir. Cildinize ve ayağınıza uygun bir LCN ürünü seçin, bakımınız salonda LCN uzmanı ile başlasın, siz evde devam edin.

Batık tırnak
Başlıca sebebi yanlış pedikür veya aşırı dar ayakkabı giymektir. Tırnağın uzama yönü değişmiştir ve etin içine doğru uzayarak dayanılmaz bir acı verir. Her ne kadar tırnağımızı kessek de tırnağın uzama yönünü değiştirmedikçe batık sorunumuz kendisini sürekli tekrarlar.

LCN BS BANT bu soruna kökten çözüm getirir. Çok güçlü bir tel üzerine sarılmış 5 ince kat cam elyafından oluşan bant tırnağın üzerine yapıştırıldıktan sonra tırnağın 2 kenarını yukarı çekerek tekrar doğru yönde uzamasını sağlar. Bandın üzerine yapılacak bir kat tırnak jeli uygulaması hem bandı korurken günlük hayatımızı da normal ve sorunsuz bir şekilde sürdürmemizi sağlar. Dileğinize göre jelin üzerine ojenizi sürer ve ayak güzelliğinizden ödün vermemiş olursunuz.

Nasır
Nasır problemi ise genellikle dar veya uygun olmayan bir ayakkabının verdiği rahatsızlıktan meydana gelir. Aşırı nasırlanmış bölgeler ayakkabı giyerken çok büyük acı vermekle kalmaz bazen düzgün basmamızı ve yürümemizi bile engelleyebilir. Uzmanınız tarafından başlatılacak ve LCN “Calludone” nasır giderici losyon ve LCN Çatlak Deri Balsamı ile yürüteceğiniz bir tedavi mevcut nasırları yok ederken yenisinin oluşumunu da engellemeye yardımcı olur.

Mantar
Tırnak mantar hastalıkları, genellikle el ya da ayağın bir ya da iki tırnağında başlar. Daha sonra bütün tırnaklara yayılabilir. Mantarların üremek için sıcağa ve neme gereksinimi vardır ve sıcak iklimler onlar için mükemmeldir. Havuzlar, plajlar, jimnastik kulüpleri, güzellik salonları, yatılı okullar ve camiler gibi ortak kullanım alanları ve ortak kullanılan havlu, terlik, ayakkabı gibi eşyalar mantarların çoğalması ve bulaşması için çok uygundur. Hastalığın erken dönemlerinde normal sağlıklı pembe renk kayboldukça, tırnağın dış köşesi hafif sarılaşır. Hastalık yayıldıkça tırnak sertleşir ve şekil değiştirir. Hastalıklı (mantarlı) doku zayıflar ve kolalıkla kırılır. Tüm tırnak, dokunulmaya karşı hassastır ve ayakkabı hatta çorap giymek bile acı verir. Tırnak gevşeyebilir ve deriden ayrılabilir, hatta düşebilir. LCN, mantar problemleri için mikoset’i geliştirdi. Ünlü Alman markası LCN’in Foot Care serisinin en önemli ürünlerinden biri olan, içinde mantarı önleyici prikton olamine bulunan Mikoset, ayak derisindeki ve tırnaktaki mantar oluşumunu önleyici ve tedavi edici bir özelliğe sahip.

LCN ürünlerini Kuaför Salonları ve Güzellik Merkezleri’nde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT