Ünlü Fransız Gazlı Limonatası Lorina Pink ile Tadına Doyamayacağınız Günler Sizi Bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Ünlü Fransız Gazlı Limonatası Lorina Pink ile Tadına Doyamayacağınız Günler Sizi Bekliyor!

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 19 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Lorina Pink

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 19, 2007

Ünlü Fransız Gazlı Limonatası Lorina Pink ile Tadına Doyamayacağınız Günler Sizi Bekliyor!

Lorina, özel formülü ile limon tadına çok özel bir dokunuşta bulunuyor. Mükemmel lezzeti, doğal birleşimi ve zengin çeşitleriyle farklı damak tatlarının beğenisini kazanan Lorina, dikkatleri üzerine topluyor. İşte bu çeşitlerden Lorina Pink ise en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Tüm Lorina çeşitleri gibi Lorina Pink de özel seçilen limonlardan üretiliyor. Lorina Pink, içerisinde bulunan doğal gazlı kaynak suyu, saf şeker, doğal limon aroması ve kırmızı üzüm meyvesi kabuğu ile ayrı bir lezzet sunuyor. Diğer asitli ve şekerli içeceklerden farklı olarak Lorina doğal karışımı ile susuzluğunu gideriyor ve ferahlık hissi veriyor.

Alkollü (Lorini, Cloud Lemonate, Jack The Habit vb…) ve alkolsüz (Passionade, Loca Mango vb…) kokteyller Lorina Pink ile bambaşka bir lezzet dünyasının kapısını aralıyor. Tek başına mükemmel lezzeti ile gönlünüze taht kuracak Lorina Pink, kokteyllerinizin karışımına da ayrı bir tat katacak. En özel kokteyllerinizi Lorina Pink ile hazırlayacaksınız.

Lorina’nın Pink Türkiye’nin seçkin cafe, restaurant, pastane, şarküteri, spor ve spa merkezlerinde tüketiciler ile buluşuyor. 33 ve 75 Cl olmak üzere ayrı şişelerde bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT