Ünlü Holywood yıldızlarının tarifleri ile hazırlanan Barilla yemek kitabı, hem lezzet, hem de hayat katıyor.

Alışveriş Alışveriş Ünlü Holywood yıldızlarının tarifleri ile hazırlanan Barilla yemek kitabı, hem lezzet, hem de hayat katıyor.

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 20 Nisan 2008 Pazar

Firma: Barilla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 20, 2008
Ünlü Holywood yıldızlarının tarifleri ile hazırlanan Barilla yemek kitabı, hem lezzet, hem de hayat katıyor.

Dünyanın bir numaralı makarna üreticisi Barilla, makarna severlerin iştahını kabartacak bir yemek kitabının duyurusunu yaptı.

Holywood’un ünlü yıldızlarından Chris Daughtry, Debra Messing, Natalie Portman, Marisa Tomei ve Stanley Tucci’nin meşhur şef Mario Batali tarafından düzenlenen özgün tariflerinin ve etkinlik danışmanı Davit Tutera tarafından hazırlanan şık sofraların yer aldığı kitap, bütün dünyada büyük ilgi görüyor.

David Tutera, “Bir sofranın etrafında toplanmış dostlar ve akrabalar, yaşamın en büyük ödülüdür” diyor. Kitapta sunulan her bir sofranın, mutluluk kaynağı olması ve özel bir yemeğin tadılmasına aracılık etmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, mükemmel sofralar hazırlamak için uzman olmak gerekmediğini de önemle vurguluyor.

1997 yılından bu yana, America’s Second Harvest organizasyonunu destekleyen Barilla, “The Celebrity Italian Table Cookbook” ile, yokluk çeken insanların yardımına koşuyor.

İnternet üzerinden, 31 Mart tarihine kadar ücretsiz ulaşılabilecek "The Celebrity Italian Table” isimli kitabın her indirilişinde, Barilla firması, America’s Second Harvest’e 1$ lık bağışta bulunacak. Hedef, 100.000 “tık”.

Bir “tık’la mükemmel lezzetlere ulaşabilir ve Barilla’nın yayımladığı ikinci yemek kitabını www.CelebrityItalianTable.com adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT