UNO’dan Tadına Doyamayacağınız Yeni Bir Lezzet; Çikolata Kremalı Kruvasan

Alışveriş Alışveriş UNO’dan Tadına Doyamayacağınız Yeni Bir Lezzet; Çikolata Kremalı Kruvasan

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 09 Ekim 2011 Pazar

Firma: Uno

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eki 9, 2011

Yeni UNO Çikolata Kremalı Kruvasan, kahvaltı sofralarına lezzet kattığı gibi, ara öğünler ve çay saatleri için de farklı bir seçenek oluşturuyor.

Ambalajlı ve nitelikli ekmek sektörünün lideri UNO, artık yalnızca ekmek ile değil atıştırmalık kategorisindeki ürünleriyle de tüketicilerden tam not alıyor.

İleri teknolojiye sahip tesislerde, sağlıklı ve hijyenik koşullarda, el değmeden üretilen ve lezzetli olduğu kadar besleyiciliği ile de ön plana çıkan UNO tatlı atıştırmalık ailesine UNO Çikolata Kremalı Kruvasan katılıyor.

İçerdiği çikolata kreması ile hem çocuklar hem de yetişkinler için günün her saati rahatlıkla tüketilebilecek bir atıştırmalık olan UNO Çikolata Kremalı Kruvasan, aynı zamanda oldukça pratik. 300 gramlık çoklu ambalaj içinde 30 gramlık tekli paketlerde tüketicinin beğenisine sunulan ve tadına doyamayacağınız UNO Çikolata Kremalı Kruvasanlar, hem iş hem okulda yanınızda taşıyabileceğiniz bir atıştırmalık alternatifi oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT