Unutulmayacak Bir Yılbaşı Gecesine BNG ile Hazırlanın

Alışveriş Alışveriş Unutulmayacak Bir Yılbaşı Gecesine BNG ile Hazırlanın

Tarihler: 09 Aralık 2009 Çarşamba ~ 30 Aralık 2009 Çarşamba

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2009 ~ Ara 30, 2009
Farklı ve fonksiyonel tasarımları ile adını sıkça duyduğumuz BNG, yılbaşı gecesine hazırlanırken sizi yalnız bırakmıyor.

Kış Koleksiyonu “GALEYAN” içerisinde gece kullanımına uygun, deri, kürk ve kumaşın birlikte kullanıldığı yelek ve hırkalar, ipek-şifon karışımlı avantguard elbise ve etekler, tafta etek, bluz ve bolerolar, saten şalvar ve etekler, vücutta şekillenen kumaşlardan hazırlanan gece elbiseleri bulunuyor. Bu elbiseler deri kemerler, tüllü-derili eldivenler ve boyunluklar ile kombinleniyor.

Volumlu avantguar kesimler, farklı kumaşların birlikte kullanılması ile yaratılan ürünler, vücutta şekillenen elbiseler ve birden fazla giyim şekli ile fark yaratan fonksiyonel trikolar BNG tasarımlarında öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.

Bu ürün grubunun baskın renkleri arasında; her sezonun vazgeçilmez rengi siyah, bu sezonun moda rengi antrasit (koy gri) ve kahverengi yer alıyor.

Fiyat Aralığı: 300 -1000 TL arası

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT