US Polo’dan sevgiyle seçilmiş hediyeler…

Alışveriş Alışveriş US Polo’dan sevgiyle seçilmiş hediyeler…

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi

Firma: US Polo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 14, 2009
US Polo’dan sevgiyle seçilmiş hediyeler…
Sofistike spor çizgileri, kışın en renkli ve sıcak koleksiyonu ile US Polo Assn.’de birbirinden şık ve rahat tasarımlar sevdiğiniz kişi için seçilmeyi bekliyor.

Tüm ürünlerinde %50’ye varan sezon sonu indirimi uygulanan US Polo Assn. mağazalarında; “Royal Polo” konseptiyle oluşturulan 1.000’e yakın model bulunuyor.

US Polo Assn., Şubat ayı itibariyle müşterilerini 2009 İlkbahar / Yaz koleksiyonu ile de buluşturuyor. Cam göbeği, kavuniçi, pembe ve mavi tonlarının hakim olacağı 2009 İlkbahar / Yaz koleksiyonunda trikolar, farklı kesimlere sahip pantolonlar, klasik polo yakalı t-shirt ve sweat-shirt’ler bulunuyor.

14 Şubat Sevgililer gününde mağazalardaki yerini almış olacak olan “light summer” konseptiyle hazırlanmış yepyeni ürünler, sevdiklerini sevindirmek isteyenler için bekliyor olacak.

Sevenlerin sevdiklerine mutlaka uygun bir hediye bulabileceği US Polo Assn. markalı ürünler US Polo Assn., Aydınlı ve Aymerkez mağazalarında yerlerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT