USB Bellek Ve Hafıza Kartlarında Verbatim Atakta

Alışveriş Alışveriş USB Bellek Ve Hafıza Kartlarında Verbatim Atakta

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2008 Pazartesi

Firma: Verbatim

Adres: www.verbatim-europe.com Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 18, 2008

Verbatim Depolama Sistemlerinde Atakta

Depolama sistemleri üreticisi Verbatim, taşınabilir sabit disklerin, USB Bellek ve Hafıza Kartlarının önümüzdeki dönemde büyük bir potansiyele sahip olduklarına inanıyor!

Tüm dünyada, digital araçlardaki artışla veri depolamaya duyulan büyük ihtiyaç depolama sistemleri pazarında büyük bir patlama yarattı. VHS’ler, müzik kasetleri ve disketler 10 yıl öncesine kadar pazarın liderleriydi. Ancak günümüzde taşınabilir sabit diskler, USB bellekler ve Hafıza Kartları en çok talep gören ürünler haline geldi. Bu tür ürünlerin önde gelen üreticisi Verbatim, 2008’de Batı Avrupa’da toplam 14 milyonun üzerinde 2.5“ ve 3.5 “ kapasiteli taşınabilir sabit disk satılacağını öngörüyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında Amerikan pazarının önde gelen oyuncularından Smartdisk’in donanım bölümünü bünyesine katan Verbatim, stratejilerini taşınabilir sabit disk pazarında büyüme üzerine oluşturdu. Sonbaharda, şirket 2.5“ ve 3.5“ formatındaki ilk taşınabilir sabit diskleri piyasaya sürüldü. Nisan ayından bu yana ise yepyeni bir tasarım ile yeni ürün yelpazesi raflardaki yerini aldı.Verbatim yöneticileri ürün kalitesi ve Taşınabilir Sabit Diskler konusunda gerekli her türlü donanıma sahip olduklarını, bilgi ve birikimlerini zarif tasarımlarla birleştirip 2008`e Taşınabilir Sabit Disk pazarında damga vuracaklarını belirtiyorlar.

2007`de Batı Avrupa’da 40 milyonun üzerinde USB bellek satılmasıyla, bu alanda büyük bir gelişme görüldü. Çok fazla oyuncunun yer aldığı bu pazarda, sadece birkaç firma yüzde 10’un üzerinde pazar payına sahip. 2006 ile karşılaştırıldığında Verbatim’in USB depolama sektöründe pazar payını artırdığı görülüyor. Verbatim, hızla gelişen Hafıza Kartları alanında da çok büyük fırsatlar olduğuna inanıyor. Şirket bu çerçevede Hafıza Karti ürün portföyünü genişletti. 16 GB’ye kadar kapasitesi artırılan yeni, yüksek performanslı Compact Flash ve SD HC Flash Kartlar özellikle profesyonel kullanıcıları hedefliyor. Yeni nesil kartlarla Verbatim, her türlü uygulama için kısa transfer süresi ve büyük kapasite olanağı sunarak, bu alanda tüm dünyada artan tüketici talebini karşılıyor.

Verbatim Hakkında:
Verbatim, 1969 yılından bugüne, disketler ve manyetik optik saklama medyaları, CD ve DVD formatları, en son yüksek çözünürlüklü (HD) medya Blu-ray dahil olmak üzere veri saklama teknolojisinin geliştirilmesini şekillendirmektedir. Verbatim, ayrıca taşınabilir USB sürücüleri, flash memory kartları ve harici HD sürücülerinden, birçok bilgisayar aksesuarına kadar geniş bir yelpazede yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. Mitsubishi Chemical Grup Şirketi’nin bir kuruluşu olan Verbatim, grubun üstün araştırma ve geliştirme gücünden yararlanarak, yeni buluşları sayesinde veri depolama pazarının şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadır. Üretim süreci sırasında ödün verilmeden uygulanan kalite kontrolleri, Verbatim’in, sayısız uluslararası karşılaştırmalı ürün testinin galibi olan ürünlerinin yüksek kalitesini garanti altına almaktadır. Şirket, optik medya konusunda Avrupa pazarı lideridir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT