Ütüde Yüksek Performans Arayanlara Bosch Ultimatesteam

Alışveriş Alışveriş Ütüde Yüksek Performans Arayanlara Bosch Ultimatesteam

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Ütüde Yüksek Performans Arayanlara Bosch Ultimatesteam Buhar İstasyonlu Ütü

Yeni Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü, dakikada 220 gram buhar çıkışı, çok daha derine inen, yüksek buhar basıncı, güvenli kilit özelliği, akıllı kireç temizleme sistemi ve ideal buhar dağılımı sağlayan özel tabanı ile bir ütüden çok daha fazlasını sunuyor.Üstün performansı ile kırışıklıklara elveda dedirten Bosch TDS2229, çok çeşitli kumaş türlerinde ve sıklıkla ütü yapılan evlerin en büyük yardımcısı oluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, en sevilmeyen ev işi olarak tanımlanan ütü işini, hem kolaylaştırmaya hem de kısaltmaya yönelik tasarladığı yeni Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü modelini tüketicilerle buluşturuyor. Bosch UltimateSteam, dakikada 220 gram buhar çıkışı kapasitesi ve 5,5 bar buhar basıncı ile kumaşların daha derinine eşit oranda işliyor. Böylece çok daha kısa sürede, daha iyi bir ütüleme deneyimi sağlıyor. Ütünün sahip olduğu ayrıcalıklı üç ani buhar çıkış özelliği sayesinde askıda ve hafif buruşmuş bir giysinin üzerine getirilip, dikey buhar verilebiliyor.

Bosch UltimateSteam buhar istasyonlu ütünüz, ekstra kas gücünüz
Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü, çok çeşitli kumaş türlerinde ve sıklıkla ütü yapılan evlerin en ideal yardımcısı oluyor. Ortalama bir ailenin ütü sıklığına bakıldığında, 2400 Watt üzeri bir ütü tercih edilmesi uygun oluyor. Eğer kalın perde, kot kumaş, hatta mont gibi daha kalın ve buruşmaya eğilimli kumaşlar için üteleme yapılacak ise mutlaka buhar istasyonlu ütüler tercih edilmesi gerekiyor. 3100 Watt’lık tartışılmaz gücü ile Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü, 1,3 litre kapasiteli geniş su tankı sayesinde sürekli su doldurmaya gerek kalmadan, birkaç saat yetecek kadar yüksek basınçlı kesintisiz buhar üretebiliyor. Yüksek buhar basıncı başta olmak üzere sahip olduğu eşsiz özellikler ile sunduğu yüksek ütüleme performansı sayesinde kullanıcılarına ekstra kas gücü sağlıyor.

Doğa ve bütçe dostu
Sahip olduğu “ECO” tuşu ile enerji tüketimini yüzde 25’e varan oranlarda azaltarak, elektrik tüketimini düşürüyor. Bu da elektrik faturalarına olumlu bir şekilde yansıyarak, aile bütçesine önemli bir katkı sağlarken, daha az harcanan enerji sayesinde doğaya da artı değer olarak dönüyor. ECO tuşuna ek olarak, auto-shut-off otomatik kapanma özelliği sayesinde ütü belli bir süre hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak elektriğini keserek, kapanıyor. Bu sayede de hem enerji tasarrufuna hem de aile bütçesine katkıda bulunuyor.

Güvenli Kilit Sistemi ile daha fazla emniyet
Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü, sahip olduğu “secure lock” güvenli kilit sistemi ile ütüyü saklamayı ve taşımayı çok daha güvenli hale getiriyor. Kilit etkin hale getirildiğinde, ütü istasyona sabitleniyor. Bu sistem sayesinde ütünü düşmesi olanaksız hale geliyor ve görünmez kazaların da önüne geçilmiş oluyor.

Kireç önleme ve kolay temizleme için Geliştirilmiş Kireç Temizleme Sistemi
Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütünün öne çıkan bir diğer özelliği ise kireç birikintilerini temizleme sayacı “calc’n clean timer”. Hızlı ve etkili temizleme için kolay çıkartılabilen kireç toplama aparatı sayesinde ütünün su tankı anti-kireç kapağı açılarak temizlenebiliyor. Geliştirilmiş Kireç Temizleme Sistemi, ütünün daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Özel taban, mükemmel kayganlık
Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü, Palladium-Glissée tabanında bulunan üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları, ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlıyor. Kullanıcı için ütülemeyi kadifemsi bir dokunuşa ve son derece keyifli bir eyleme dönüştüren bu sistem, cep kenarları, düğme yanları gibi en zor erişilen bölgelere bile rahatça ulaşılmasını ve mükemmel sonuçların elde edilmesini kolaylaştırıyor.

Bosch TDS2229 model UltimateSteam Ütü– Önemli Teknik Özellikler
• UltimateSteam: Hızlı ütüleme için kumaşların daha derinine işleyen* 220 g/dk., üç ani buhar çıkışı
• Buhar Basıncı: Güvenlik sistemli 5.5 bar
• Güvenli Kilit Sistemi: Ekstra güvenlik sağlayan özel kilit sistemi
• Geliştirilmiş Kireç Temizleme Sistemi
• “Auto-shut-off” otomatik kapanma özelliği
• Calc’n clean timer: kireç birikintilerini temizleme sayacı
• “Eco” konumu: %25’e kadar enerji tasarrufu
• Sabit ve dikey buhar miktarı: 120 g/dakika
• 1,3 lt kapasiteli su doldurma haznesi
• Güç: 3100 W
• Isınma süresi: İki dakika
• Geliştirilmiş Buhar Sistemi
• Palladium-Glissée taban
• İki metre uzunluğunda buhar kablosu
• “Su tankı boş” ve “buhar hazır” göstergeleri

*Bosch TDA8308 ile karşılaştırıldığında

“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT