Uykusu Kaçanlara Alışveriş Fırsatı Limango’da!

Alışveriş Alışveriş Uykusu Kaçanlara Alışveriş Fırsatı Limango’da!

Tarihler: 01 Aralık 2010 Çarşamba ~ 01 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Limango

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2010 ~ Oca 1, 2011

limango, gece ve gündüz, günün her saati avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor. Gecenin bir yarısı uykunuz kaçıyor ve içinizdeki alışveriş tutkusunu bastırmak istiyorsanız, limango size birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızın başına geçmek ve limango’yu tıklamak… Dünyaca ünlü markaların ürünlerini %70’e varan indirimlerle limango’dan her saat satın alabilirsiniz.

Dünyaca ünlü markaların favori ürünlerinin yer aldığı kampanyalarla üyelerine yepyeni sürprizler sunan limango, günün her saati alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor. Gecenin bir yarısı uykunuz kaçtıysa ve alışveriş tutkunuz canlandıysa tek yapmanız gereken bilgisayarınızın başına geçmek ve limango’yu tıklamak. Üye sayısı 800 bini aşan limango.com.tr’nin toplam ziyaretinin %10’u, gece yarısı ile sabah 06:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. limango üyeleri kampanyaların ilk saatlerinde alışveriş yapmak ve sınırlı sayıda satışa sunulan ürünleri tükenmeden alabilmek için de alarmlarını kuruyorlar ve kampanya başlangıç saatinde bilgisayar başına geçiyorlar. limango.com.tr’nin siteyi gezen ziyaretçisinin bulunmadığı tek bir saniyesi bile yok!

limango.com.tr’den yalnızca limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT