Uzakdoğu’nun Güzellik Sırrı Annayake Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Uzakdoğu’nun Güzellik Sırrı Annayake Türkiye’de

Tarihler: 02 Mart 2012 Cuma ~ 02 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: Annayake

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2012 ~ May 2, 2012

Japon ileri teknolojisinin Japon gelenekleri birleşiminden doğan uyum, huzur ve eşsiz mutluluğu keşfetmenin sembolü haline gelen, “ANNAYAKE” markasının cilt bakım ürünleri ve birbirinden farklı parfümleri sadece Douglas Parfümerileri’nde satışa sunulmaya başlanıyor!

Japon laboratuvarlarının ileri teknolojisi ile asırlık geleneksel bilgilerin birleştirilmesiyle geliştirilen “ANNAYAKE”, 12 yıldır cildin yenilenebilir mekanizmasını yakından inceleyerek güzelliğin sembolü olmuştur. Yenilikçi formüllerde birçok patent elde eden “ANNAYAKE”, Zen geleneklerinden esinlenerek yaratılmış kozmetik evrenini, milenyum kadınları ve erkeklerinin cilt bakımlarına yansıtıyor ve bu zengin deneyim sadece Douglas Parfümeriler’de satışa sunuluyor.

Tüm kadın ve erkelere hitap eden yüzden fazla cilt ve vücut bakım ürününe sahip olan marka, “Temel Cilt Bakımı” ürünlerinden, paraben ve parfüm içermeyen “Sensitive Cilt Bakım” serilerine, “Ultra Time” anti-aging ürünlerinden özel içerikli “Extreme” cilt yenileyici bakımlarına kadar sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle dikkatleri çekiyor.

“Soin de nuit Extreme Night” bakım kremi ile uykuda gelen sürpriz gençlik…

Kendini uykuda otomatik olarak yenileyebilen cildimiz, yorgunluk, gerginlik ve dış etkenler gibi sebepler yüzünden kendini yenileme özelliğini zamanla kaybediyor. Geceleri rahat uyku uyunsa bile yüzümüzde oluşan çizgiler kalıcı oluyor ve gece uykusunun faydaları gün geçtikçe yetersiz kalmaya başlıyor. “ANNAYEKE” laboratuvarlarının cildin yenilenebilir mekanizmasını yakından inceleyerek ürettiği “Soin de nuit Extreme Night” bakım kremi sayesinde her geçen gün daha genç bir cilte sahip olmamızı sağlıyor. “Extreme Night Care”, içeriğindeki bileşenler sayesinde gece uykusundan aldığımız faydaları üç katına çıkarıyor. Cildin, enerji kaynağı olarak bilinen GLİKOJEN, beslenmesinde önemli yeri olan İNCİ ve yıllardır cilt bakımlarında kullanılan ve Asya’da büyük önem taşıyan özel TAHILLAR, cildin kendini yenileme sürecinde kullanılan doğal ve etkili maddeler arasında yer alıyor. Biberiye katkılı ARCHITECTYL ve EUGENOL cildin kolajen yapısını güçlendirirken, yüksek HYALURONIC ACID, cildin nem seviyesini en yüksek düzeyde tutuyor. Kullanıldığı andan itibaren ciltte ipeksi dokunuşlar yaratan “Extreme Night Care” bakım kremi sayesinde her geçen gün daha genç bir cilt ile güne uyanıyorsunuz.

UZAKDOĞUNUN GELENEKSEL VE GİZEMLİ KOKULARI

Rituelin kokuya dönüştüğü an “AN’NA ANNAYAKE”…

Modern, genç, gizemli ve haylaz bir kadını simgeleyen pembe bir dünya olarak karşımıza çıkan “AN’NA”, tatlı, zarif, sevimli ve hayat dolu kadınların tenine Japon geleneklerini fısıldıyor. İçeriğindeki bergamut, vanilya, paçuli, siyah üzüm ve mandalina kokusunun cazibesi, gül, yasemin, kişniş, frezya ve amber çiçekleriyle birleşiyor. Şişe tasarımında kullanılan çiçek desenli yuvarlak amblemi ile geleneksel japon değerleri simgelenen “AN’NA”, fuşya renginden oluşan kimono ezgileriyle paketleniyor ve ortaya Uzakdoğu’nun en gizemli parfümlerinde biri olarak çıkıyor.

Japonya'nın dört mevsimi teninizde hayat bulacak…

Hanami, üst notalarında bulunan kiraz çiçeği ile dinamik, pozitif ve daima iyimser kadınların teninde ilkbaharın taze havasını estiriyor. Natsumi, gelenekçi ve düzenli kadınlar için ferah, floral notalara sahip meyve ve bitki esanslı parfümü ile teninizde yaz aylarını yaşatıyor. Tsukimi, geleneklere ve ailesine bağlı göz alıcı kadınlar için sıcak ağaç notalarına sahip parfümü ile teninizde sonbaharın gizemli havasını yaşatıyor. Yukimi, kendine güvenen seçkin ve yenilikçi kadınlar için kontrastlıklar barındıran, canlı ve gurme esanslarıyla kış mevsiminin serin ama etkili havasını teninizde estiriyor.

Kadın ve erkeğin içsel uyumunun birbirine bağlandığı “ANNAYAKE” parfümleri…

Zen felsefesinde varolan kadın ve erkek arasındaki aşkın, sevginin ve dostluğun uyumunu simgeleyen “Annayake” parfümleri, uzun ve zarif şişe tasarımlarıyla bir ilke imza atıyor. Her tarafına işlenmiş asimetrik çizgilerle şekil oyunları yaratılan “Annayake” parfüm şişeleri, modern ve gelenekselliğin uyumu ile güzel olanın dışa vurumunu simgeliyor. Keskin ama aynı zamanda zarif bir parfüm olan “Annayake Kadın”, duyuları güçlü ve şık kadınlara hitap ediyor. İçeriğindeki bergamut, incir, nilüfer ve vanilya esansları, Japon bahçelerinin atmosferini ve ruhsal dinginliği teninizde yeniden yaratıyor. Asya mandarinin parlak notaları, iyi şansın simgesi Siyah Çin çayı, bergamot ve hafif elma kokusunun birleşmesinden oluşan “Annayake Erkek” ise keskin bir karizmaya sahip olan, güçlü kişiliklere yönelik erkeksi bir parfüm olarak dikkatleri çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT