Uzun Ömürlü Aşklar İçin Kalbinizi Koruyun

Alışveriş Alışveriş Uzun Ömürlü Aşklar İçin Kalbinizi Koruyun

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Life Fitness

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
UZUN ÖMÜRLÜ AŞKLAR İÇİN KALBİNİZİ KORUYUN
Sevgililer Günü için en sağlıklı armağan yine Life Fitness’tan. Kalp sağlığına dikkat çekmek için www.eksweb.com/kalbimitanıyorum adresinde kalp sağlığı konulu bir anket yayınlayan firma, 14 Şubat’a kadar en fazla doğru yanıtı verenler arasından 20 kişiye dünyanın en büyük erkek dergisi ‘Men’s Health’ ve Kadınların yeni yaşam kılavuzu ‘Women’s Health’ yıllık abonelikleri hediye ediyor.

Bütün Şubat Sevgililer Günü konuşulacak. Sevgilinizin ve sizin kalbi, bizce her şeyden önce sağlıkla atmalı, sağlıkla çalışmalı. Kalp sağlığınız için neler yapıyorsunuz, kalbinizin nasıl çalıştığını, işlevini, nelerden etkilendiğini biliyor musunuz? Life Fitness, bu konuya dikkatinizi çekmek ve bilinçli/araştırmacı kadın ve erkeklere farklı bir sevgililer günü armağanı vermek istiyor.

www.eksweb.com/kalbimitanıyorum adresindeki 10 soruluk kalp sağlığı anketine en fazla doğru yanıtı veren 20 kişiyi; çeşitli spor ekipmanları, Dünyanın en büyük erkek dergisi ‘Men’s Health’ ve kadınların yeni yaşam kılavuzu ‘Women’s Health’ dergileri yıllık aboneliğiyle ödüllendiriyor.

14 Şubat’a kadar cevapların toplanacağı site, 16 Şubat’ta 20 asıl ve 20 yedek talihliye özgün bir sevgililer günü armağanı sunarak kalbimizin gündeme sıkça geleceği günlerde konuya dikkatleri çekecek.

Kalbinizi düşünen Life Fitness, bu defa armağanlarıyla da kalbinizi fethedecek..
Ayrıntılı bilgi ve katılım: www.eksweb.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT