V-Man ile Şarjınız Bitmez

Alışveriş Alışveriş V-Man ile Şarjınız Bitmez

Tarihler: 15 Şubat 2011 Salı ~ 15 Mart 2011 Salı

Firma: Varta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2011 ~ Mar 15, 2011

Teknoloji her an, her yeni gelişimiyle, her yeni bedeniyle yanımızda. Mp3 çalarımızdan müzik dinliyoruz, telefonumuzdan fotoğraflarımızı paylaşıyoruz, anlık hislerimizi bile paylaşır olduk dostlarımızla. Üstelik bu durum lüksümüz olmaktan da çıktı ve hayatımızın değişmez bir parçası haline geldi. Yeni nesil cihazlar doluştu çantalarımıza. Yenilerine de kapılarımızı sonuna kadar açtık.

Bu yeni yaşayış biçimi beraberinde insanoğluna daha hızlı araçlarla, daha hızlı hareket etme kabiliyetini de getirirken, tek güç kaynağı olan elektriğe bağımlılığı değiştirmedi. Gündelik hayatımızdan kopmamak adına teknolojik aksesuarlarımızı içinde bulunduğumuz durum ne olursa olsun şarj etmek zorundayız.

Peki, diyelim ki Elektrik Yok?
İşte teknolojinin teknolojiye hizmetiyle burada tanışıyoruz. V-Man, dünyaca ünlü Varta Pilleri’nin yaşayışımıza hediyesi.

Şık bir cep telefonu tasarımına sahip şarj cihazı V-Man, beklenmeyen sürprizler için elinizin altında hazır. Tam şarj edilmiş bir V-Man şarj Cihazı, iki cep telefonunu ya da 10 mp3 çaları doldurabilir. Hem de Lityum-ioyn teknolojisi sayesinde, kendisi bir ya da iki saatte dolar.

Şilili Madenciler V-Man’leri Olsun İsterdi
Dediğimiz gibi, anlık yaşıyoruz artık. Hissettiğimiz, başımıza gelen her yeni şey, dünyaca popüler olmaya müsait. Bir aydan fazla göçük altında kalan ve tüm dünyanın takip ettiği madenciler bir V-Man’leri olsaydı kim bilir bizlere neler anlatırdı.

Gelelim V-Man’in Teknik Becerilerine
V-Man’in şarj seviyesi üç mavi LED ile gösteriliyor. V-Man, adaptörü ile elektrik prizinden veya bilgisayar USB girişinden şarj edilebiliyor. Piyasada bulunan neredeyse tüm teknoloji cihazlarına uyum sağlayacak 7 parçalı adaptor kiti ve USB fonksiyonu V-Man şarj cihazının güvenilir bir güç kaynağı olmasını sağlıyor. Bunun dışında V-Man paketinde V-Man Şarj Cihazı, V-Man adaptor, şarj adaptörü, USB adaptörü, uzatma kablosu ve taşıma çantası bulunuyor.

Nereye giderseniz gidin, V-Man yanınızda oldukça gözünüz arkada kalmayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT