Vaillant Aquaplus Kombilerle Banyo Sırası Beklemeye Son

Alışveriş Alışveriş Vaillant Aquaplus Kombilerle Banyo Sırası Beklemeye Son

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 19 Ekim 2006 Perşembe

Firma: Vaillant Aquaplus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 19, 2006
VAILLANT AQUAPLUS KOMBİLERLE BANYO SIRASI BEKLEMEYE SON

Geleceğin ev konforunu tüketicilerine sunan Vaillant, VUI aquaPLUS Turbolux Boylerli kombiler ile aynı anda üç banyoda bol ve sabit sıcak su keyfi sağlıyor.

Vaillant VUI aquaPLUS kombilerde, 28 kW kapasitede bacalı ve hermetik, 36 kW kapasitede de hermetik modeller bulunmaktadır. Küçük ebatları ile her türlü alana monte edilebilen aquaPLUS kombiler, içerisinde bulunan Turbolux Sistemde çalışan boyler ile 36 kW modelde sağladığı 10 dakikadaki 201 lt sabit sıcaklıktaki su ile aynı anda üç banyo, jakuzi ya da bol sıcak su tüketen lux bataryaların kullanımı için ideal çözüm sunmaktadır.

Cihazla birlikte aksesuar olarak kullanılabilecek bir Vaillant otomatik kontrol paneli sayesinde, kullanım suyu içerisinde oluşabilecek bakteri ve lejyonerler boyler içerisinde dezenfekte edilmekte, böylece sıcak su konforunun yanı sıra hijyen de sağlanmaktadır.

aquaPLUS kombiler kademesiz alev modülasyonu, akıllı beyin, LCD ekran, düşük su basınçlarında çalışabilme, akıllı ateşleme sistemi, modem/PC bağlantı imkanı ve antiblokaj sistem gibi özellikleri ile de sorunsuz ve tasarruflu kullanımın keyfini yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT