VAILLANT auroTHERM

Alışveriş Alışveriş VAILLANT auroTHERM

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 01 Nisan 2010 Perşembe

Firma: VAILLANT

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 1, 2010

Vaillant’ın ileri teknolojiyle üreterek tüketicilerin beğenisine sunduğu auroTHERM vakum borulu güneş kolektörleri, güneş enerjisinin kalorifer ve sıcak su sistemleri için en ideal şartlarda kullanıldığı bir güneş enerjisi sistemi.

Vaillant auroTHERM, çok düşük dış hava sıcaklıklarında (< -10 C) bile yüksek verimlilik değerini koruyarak, ekonomik şartlarda çalışıyor.

Gerçek anlamda sadece Vaillant auroTHERM’de bulunan güneş enerjisi otomatik kontrol paneli; enerji tasarrufu ve konfor şartlarını sağlamakla kalmayıp, güneş kollektörlerinin sistem üzerindeki gazlı ısıtma cihazlarıyla mükemmel bir uyum içinde çalışmasını sağlıyor.

Silisyum-bor karışımlı darbeye dayanıklı özel camlar kullanılan Vaillant auroTHERM, binaların cephe yüzeylerine ve çatılara kolaylıkla monte edilebiliyor.

Optik görünüme sahip Vaillant auroTHERM, estetik dizaynı ile kolay montaj ve servis imkanları ile rakiplerinden çok farklı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT