Vans Kids Koleksiyonu ile Çocuklara Hayal Dünyasının Kapılarını Açıyor

Alışveriş Alışveriş Vans Kids Koleksiyonu ile Çocuklara Hayal Dünyasının Kapılarını Açıyor

Tarihler: 15 Şubat 2012 Çarşamba ~ 15 Nisan 2012 Pazar

Firma: Vans Kids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2012 ~ Nis 15, 2012

2011 yılında çocuklar için özgün ve renkli tasarımlar ile dikkat çeken Vans bu sene de çocuklar için tasarladığı ayakkabılarda eğlenceyi öne çıkarıyor.

Birbirinden farklı baskılarla zengin bir seçenek sunan koleksiyon 2012 İlkbaharında çocuklar için hazırladığı tasarımlarla renkli bahar günlerine merhaba diyor.

Hayvan Desenli Modeller

Köpek balığı, T Rex, çita, kelebek, uğurböceği ve arı desenleri, çocuk koleksiyonunu ele geçiriyor! Vans’in Klasik Slip-On modeli hayvan desenli baskılarla bu sezonda vahşi bir görünüm kazanıyor.
Vans çocuklar için yarattığı Slip-On modellerinde hayvanları tüm özellikleriyle tasarımlarına taşıyor.

Parıltılı Modeller

Anneler ve kızları İlkbahar sezonunda aynı tarz giyinebilir ve parıltılı adımlar atabilirler... Parıltılar bu sezon çocuk modellerinin de vazgeçilmezi olacak!

Authentic Lite

Authentic Lite, bağcıklı modelleri daha sade bir tasarımla karşımıza çıkarıyor. Daha az malzeme ve daha fazla su bazlı yapışıtrıcının yanısıra su bazlı boya kullanılarak üretilen bu yeni ayakkabılar “çevre dostu” olma özelliği taşıyor. Hafif ve esnek tasarımıyla Authentic Lite, ilkbahar için harika bir seçenek…

Slip-On Lo Pro

Vans’in 45 yıllık tarihindeki en popüler model olan klasik Slip-On ayakkabılar kendisiyle aynı adı paylaşan yepyeni bir modelle İlkbahar 2012 sezonunda karşılık buluyor: Slip-On Lo Pro. Klasik Slip-On modelinin inceltilmiş ve hafifletilmiş bir tasarımla sunulduğu The Slip-On Lo Pro, farklı renk ve baskı seçenekleriyle her gradoba uygun seçenekler sunuyor.

Zapato Lo Pro

2011 Kış sezonunda kendisiyle tanıştığımız Zapato Lo Pro yaza uygun dört farklı renk seçeneğiyle 2012 İlkbaharı’nda geri geliyor. Alacalı baskı ve fitilli kumaş kullanılarak üretilmiş modelleri de bulunan Zapato Lo Pro, gerçek bir Vans klasiği…

İLBAHAR SEZONUNUN TREND DETAYLARI:

Parıltılı Adımlar:

2012 İlkbahar sezonunda Vans, Classics koleksiyonuna parıltılı iki ayrı modelle dahil oluyor: Authentic ve Slip-On Lo Pro.

Bu sezonda parıltılarla tasarımına yeni bir soluk katılan Authentic ile adımlarınıza ışıltılar eşlik edecek.

Bu sezon Slip-On Lo Pro ile parıltılara grinin cazip tonları eşlik edecek. İnce kesim profili ile Slip-On Lo Pro bu yaz hem şık görünmenizi hem de rahat kalmanızı sağlayacak.

Neon Renkler:

2011 İlkbahar sezonunun göz kamaştıran neon rengi ayakkabıları bu yıl da Authentic ve Authentic Lo Pro modellerliyle dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek. Neon pembe ve neon sarı renkleri yanısıra, tüm bunlarla kontrast yaratan koyu siyah da Authentic ve Authentic Lo Pro modellerinin bu sezonun en çılgın renkleri arasında!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT