Vanucci Zircone, Hayatınızı Değiştiriyor

Alışveriş Alışveriş Vanucci Zircone, Hayatınızı Değiştiriyor

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Zircone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Vanucci Zircone, Hayatınızı Değiştiriyor
Mutfakları keyifli mekanlara dönüştüren Vanucci’nin imzasını taşıyan Zircone mutfak, çok özel bir renk olan dumanlı karaçam rengini evlere taşıyor.

Vanucci tarafından üretilen Zircone mutfak, ahşabın doğallığını ve sıcaklığını, özgün bir tasarım yorumuyla evinize taşıyor. Zircone, diğer tüm Vanucci ürünleri gibi modüler yapıda tasarlanıp üretiliyor. Böylece Zircone, küçük büyük bütün mutfaklarda kendine kolayca yer bulabiliyor.

Zircone modelinin birçok farklı rengi bulunuyor. Bu da evlerin mevcut dekorasyonuyla uyumlu olmasını sağlıyor. Vanucci, benzer ürünlerde nadiren kullanılan ve çok özel bir renk olan dumanlı karaçam rengini de ilk defa Zircone ile kullanıcılara sunuyor. Zircone’un diğer renkleri ise ceviz, meşe, kiraz, menge, meşe, bambu, kızıl bambu ve dumanlı çınar olarak sıralanıyor.

Vanucci imzasını taşıyan ürünlerle mutfak, sadece yemek pişirilen alan olmaktan çıkıp, evin en estetik ve keyifli mekanına dönüşüyor. Vanucci ile mutfaklar, evin yaşanılan, mutlu ve güzel anların aile bireylerince paylaşıldığı bölümleri arasına katılıyor.

Vanucci: En Kaliteli Malzeme, Özgün Tasarım, Üstün İşçilik
Vanucci, bütün ürünlerinde en kaliteli malzemeyi özgün tasarımlarla buluşturma ilkesinden hareket ediyor. Ürün tasarımlarında kullanım kolaylığı ve hayata konfor katma anlayışı hakim. Her beğeniye hitap etmek için geniş renk seçenekleriyle sunulan Vanucci ürünleri, üstün işçilikleri sayesinde de sahiplerine uzun yıllar, ilk günkü işlevselliği ve konforu sunuyor. Satış sonrası servis hizmetiyle de Vanucci, ürünün kullanım ömrü boyunca kullanıcılardan gelebilecek her türlü bakım-onarım talebini ivedilikle yerine getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT