Vazgeçilmeyen Trendsetter Nissan Micra

Alışveriş Alışveriş Vazgeçilmeyen Trendsetter Nissan Micra

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 11 Haziran 2009 Perşembe

Firma: Nissan Micra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 11, 2009
VAZGEÇİLMEYEN TRENDSETTER NISSAN MICRA
Kullanıcılarının gözünde bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, kompakt boyutu, zengin renk seçenekleri, şehir hayatıyla özdeşleşen yapısı ve sıradışı görünümü ile rakiplerine göre her zaman farklılık yaratan bir otomobil olmaya devam ediyor.

Türkiye’de “Micraizm” felsefesiyle yola çıkan Nissan Micra, özellikle kendisini “Micraist” olarak tanımlayan şehirli bayanların ve gençlerin stil ikonu oldu.
Nissan Micra, bluetooth, MP3 bağlantı ünitesi, kendiliğinden yanan ön farlar, yağmur sensörlü ön cam silecekleri ve elektrikli sunroof gibi kullanıcı dostu teknolojik özellikleri de beraberinde sunuyor.

Ülkemizde Mood, Passion ve Tekna versiyonları ile satılmakta olan Nissan Micra, sunduğu konfor, sıradışı tasarım, otomatik vites ve özellikle de düşük yakıt ekonomisinin verdiği kullanım kolaylığıyla kullanıcılarının beğenisini toplamaya devam ediyor. Ayrıca Passion ve Tekna modellerinde sunulan hız uyarı sistemi ile daha güvenli bir sürüş imkanı sağlıyor.

Yeni Nissan Micra’nın Tekna modellerinde standart olarak sunulan arka park sensörü, park esnasında büyük bir kolaylık sağlıyor. Yeni Nissan Micra, ayrıca, elektrik destekli direksiyon sistemi ve sınıfında en kısa dönüş çapı gibi özelliklerine ek olarak hız limiti uyarı sistemini ile rakipsiz bir şehir otomobili olarak karşımıza çıkıyor.
Farklılığını yaşamının her alanında yaşayanlar için Nissan Micra…
www.nissan.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT