Verbatim`in Yeni Blu-Ray LTH`si ile 15 Dakikadan Daha Az Sürede High Definition Kayıt

Alışveriş Alışveriş Verbatim`in Yeni Blu-Ray LTH`si ile 15 Dakikadan Daha Az Sürede High Definition Kayıt

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Verbatim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

İstanbul, 18 Mayıs 2011 - Verbatim optik depolama medya sektörüne AZO teknolojisine sahip yeni Blu-ray BD-R LTH 6x Modelini sunuyor. 6x yazma hızı ile 25GB depolama kapasitesine sahip. Aynı zamanda iç halkaya kadar geniş bir yazdırılabilir yüzeyiyle farklı bir versiyonu da olacak.

Bu ürün yüksek çözünürlüklü filmlerin kaydı, büyük miktardaki verilerin yedeklenmesi, fotoğrafların ve videoların uzun süreli arşivlenmesi için olduka uygundur. Yeni Verbatim Blu-ray BD-R LTH Tip 25GB 6x 5’li paketler halinde (2 Euro fiyatla ), yazdırılabilir yüzey versiyonu ise 10’lu paketler halinde (1,5 Euro fiyatla) ) perakende mağazalarında satışa sunuluyor.

25GB kapasitesi ile standart bir DVD-R kapasitesinin 3 - 5 kat fazlasını sunar
Sert Kaplamalı koruyucu tabaka
50 yıllık uzun arşiv ömrü
Optimum kayıt kalitesi için AZO kayıt katmanı
Mükemmel oynatma performansı
İç halkasına kadar yazdırılabilir yüzeyi tamamen mürekkep püskürtmeli olarak yazdırılabilir (22 - 118mm)

Verbatim yeni Blu-ray disk BD-R 25GB 2x Yazdırılabilir LTH Tipi [LTH = (low to high) alçak yüksek yivli kayıt] ile optik depolama medya alanında teknoloji lideri olduğunu bir kez daha kanıtladı. 25GB’lık etkileyici kapasitesi ile (bir DVD’nin 5 katı kapasiteli), yeni Verbatim BD-R LTH tüm kişisel verilerin, fotoğraf ve videoların yanı sıra ofis çalışma dosyaları için uzun vadeli depolama ve arşiv ihtiyacı için ideal çözüm.

Bu disk 15 dakikalık yazdırma sürecinde HD kalitesinde 135 dakikalık (MPEG2) kayıt alanı sunar. Yazdırılabilir sürümü tamamen mürekkep püskürtmeli yazdırma (22 - 118mm) ile iç halkaya kadar yazdırılabilmesiyle görüntü ve metin ekleyerek diski kişiselleştirme imkanı verir.

Verbatim AZO Teknolojisi ve Sert Kaplamalı Koruma
BD-R LTH Tipinde Verbatim’in mükemmel kayıt kalitesi ve uzun vadeli güvenlik sağladığı kanıtlanmış AZO teknolojisi kullanılıyor. Verbatim’in (Hard CoatTM) Sert KaplamalıTM teknolojisi sayesinde uzun bir arşiv ömrü ve mükemmel bir korumaya sahip disk parmak izine, toza ve çizilmelere karşı özel bir çizik koruma katmanı tarafından korunur. Böylece kayıt veya oynatma esnasında hataları önlemeye yardımcı olur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT