Vero Moda 2012 İlkbahar Modasını Belirliyor

Alışveriş Alışveriş Vero Moda 2012 İlkbahar Modasını Belirliyor

Tarihler: 02 Mart 2012 Cuma ~ 02 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: Vero Moda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2012 ~ May 2, 2012

Vero Moda 2012 İlkbahar Modasını Belirliyor:Karşınızda moda gözcüsü Luisa Traina

Luisa Traina Vero Moda’da moda gözcüsü olarak çalışıyor. Dünya genelindeki yeni trendleri ve eğilimleri keşfetmek, görmek ve bunlara aşık olmak için dünyayı dolaşıyor. Luisa belli bir süre 2012 ilkbahar trendleri üzerinde çalıştı ve ilkbahar ile ilgili izlenimlerini bize aktardı.

Aslında 2012 ilkbahar için orman ve kabile kültürlerinden esinlendik. Böylece de kocaman yapraklı desenler, flamingo pembesi ve kabile yaşamına dair birçok etnik desen üzerinde çalıştık. Ağaç kabuğuna semboller kazıyan kabile kültürleri, yani son derece lineer ve basit çizgiler bunlara ilham kaynağı oldu.

2012 ilkbahar sezonu için en önemli formlar/silüetler sizce hangileri?
Spor giyim pazarı ile ilişkili silüet ve formlar. Yani büzgü ipleri, bükme iplik, örme ve fermuar detayları, lastikli bel ve arka görünüm ve detayları çok çok önemli…

2012 ilkbahar görünümünü nasıl tanımlarsınız?
Sportif kıvrımlara sahip minimal ve biçimli silüetler.

Makro eğilimler üzerine derin çalışmalar yaptınız; gelecek sezonlarla ilgili olarak moda tüketicileri hakkındaki görüşünüz nedir? 2012 ilkbahar/yaz tüketicileri kusursuz ve taze bir yaz arayışı içinde olacak. İlkbaharda daha cesur ve parlak vahşi hayat renkleri sezona start verecek, tüketicilerin kış tonlarından çıkıp tazelenmelerini sağlayacak. Sıcak yaz aylarına girerken ise gölgeli mavi ile kombine edilmiş pastel tonlar hakim olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT