Vero Moda, Marmara Forum’da Açılıyor

Alışveriş Alışveriş Vero Moda, Marmara Forum’da Açılıyor

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 10 Nisan 2011 Pazar

Firma: Vero Moda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ Nis 10, 2011

07 Nisan 2011 Perşembe günü gerçekleştirilecek Vero Moda mağaza açılışında sürprizler sizleri bekliyor.

Modayı yakından takip eden kadınların markası Vero Moda, 7 Nisan Perşembe günü yeni adresi Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde sizi bekliyor. Yeni koleksiyonu ile de göz dolduracak olan Vero Moda mağaza açılışına özel 7 – 10 Nisan tarihlerinde gelenler %50’ye varan indirimle doyasıya alışveriş yapacaklar.

Hem indirimli hem de DJ eşliğinde alışveriş yapmak isteyenler, 9 Nisan’da mağaza uğramayı unutmayın. Açılış süresince size özel fırsatları kaçırmamak için 7 - 10 Nisan tarihlerinde Vero Moda sizi Marmara Forum AVM’ ye bekliyor.

Yaşına değil hayat tarzına ve duygularına odaklı yaşayan Vero Moda kadınları, giyimini içinde bulduğu ruh haline, ortama ve zevkine göre şekillendiriyor. Feminine, Jeans ve Very olarak 3 farklı çizgide sunulan Vero Moda koleksiyonu hem anneler hem de kızları için kendi stillerini yaşayabilecekleri alternatifler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT