Vero Moda’dan Anneler Gününe Özel Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Vero Moda’dan Anneler Gününe Özel Hediye Seçenekleri

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Vero Moda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Vero Moda Anneler Günümüzü Unutmadı

Şık kadınların tercihi olan Vero Moda, 13 Mayıs 2012 Anneler Gününe özel koleksiyonu ile büyüleyici ilkbahar-yaz koleksiyonu ve yeni ürünleri ile çok özel hediyeler sunuyor.

Annenizi ve kendinizi mutlu etmek için yüzlerce şık seçeneği bir arada bulabileceğiniz Vero Moda, modayı zamanında ve uygun fiyata yakalamaktan hoşlanan kadınlar tarafından tercih ediliyor.

Yaşına değil hayat tarzına ve duygularına odaklı yaşayan Vero Moda kadınları, giyimini içinde bulduğu ruh haline, ortama ve zevkine göre şekillendiriyor. Feminine, Jeans ve Very olarak 3 farklı çizgide sunulan Vero Moda koleksiyonu hem anneler hem de kızları için kendi stillerini yaşayabilecekleri alternatifler sunuyor.

Anneler Günü’nde annenize Vero Moda’dan alacağınız hediyeyle ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz. En zengin hediye alternatifleriyle alışverişi keyfe dönüştürün.

www.veromoda.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT