Versace`2006 `Dikkat Çekici ve Aykırı`

Alışveriş Alışveriş Versace`2006 `Dikkat Çekici ve Aykırı`

Tarihler: 20 Mart 2006 Pazartesi ~ 25 Mart 2006 Cumartesi

Firma: Versace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2006 ~ Mar 25, 2006
VERSACE’2006 “DİKKAT ÇEKİCİ VE AYKIRI”
BİLİNDİK VERSACE, BİLİNMEDİK BİR AYKIRILIĞI KLASİK YAKLAŞIMI İLE YENİDEN YORUMLAMIŞ VE İDDİALI GÖZLÜK MODELLERİ ÇEKİCİ BİR KOLEKSİYONA DÖNÜŞMÜŞ.. 2006 VERSACE GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ ŞAŞIRTICI BİR IŞILTI VE ÇARPICI BİR GÖRÜNÜM SUNUYOR.

Dünya devi Versace, 2006 güneş gözlüğü tasarımlarında klasik anlayışından yine vazgeçmiyor ve 2006’ın trendlerini bilindik anlayışıyla yorumluyor. Geniş çerçeveler daha kare ve yuvarlak hatlarla ön plana çıkarken, koleksiyonda taşlı abiye gözlükler dikkat çekiyor. Müphen çizgilerin şaşırtıcı bir ışıltıyla yorumlandığı Versace koleksiyonunda, büyük kemik gözlüklerin hakimiyeti sürüyor. Svarowski ve pahalı, renkli parlak taşları yalnızca çerçeve saplarında yoğun olarak kullanan Versace, dikkat çekici ve aykırı modeller sunuyor.

Koyu renklerin hakim olduğu Versace güneş gözlüğü koleksiyonunda, metal çerçeveli modeller klasik bir anlayışla harmanlanmış. Gece güneş gözlüğü kullanma duygusu uyandıran frapan gözlükler ise Versace tarzını benimsemiş olanlar için ideal bir seçim oluşturuyor.

Parlak taşlar ve küçük metallerle tasarlanan bazı modellerinde bu detaylara rağmen sadelik dikkat çekiyor. Yalnızca gözlük saplarında küçük ayrıntılar olarak kullanılan parlak taşlar ve metal süslemeler, 70’lerin geniş çerçeveleri ile uyum sağlıyor.
www.luxottica.com




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT