Vestel 3d Led Tv İle Televizyon İzleme Çağı Kapandı, Görüntüyü Yaşama Devri Başladı

Alışveriş Alışveriş Vestel 3d Led Tv İle Televizyon İzleme Çağı Kapandı, Görüntüyü Yaşama Devri Başladı

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Vestel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 30, 2011

Vestel’in pazara sunduğu yeni 3D LED TV serisi televizyonla kurulan ilişkiye yeni bir boyut katıyor. 3 boyutlu görüntülerde kusursuz performansın yanı sıra 2 boyutlu görüntüleri de Vestel teknolojisiyle 3 boyuta taşıyan yeni 3D LED TV, izleyicilerin kendilerini görüntünün bir parçası olarak hissetmelerini sağlıyor.

Kusursuz görüntü ve ses kalitesiyle dikkat çeken Vestel 3D LED TV 46 ve 55 inç seçenekleriyle tüketiciye sunuluyor. Ürünle birlikte 2 adet 3D gözlük hediye edilirken, 550 TL değerindeki 3D Bluray Player ve 3 boyutlu Okyanus Dünyası filmi de, arzu eden herkese sadece 230 TL farkla sunuluyor.

Vestel, 3 boyutlu görüntü teknolojisi ve üstün görüntü ve ses kalitesi özellikleriyle dikkat çeken yeni 3D LED TV serisini teknoloji, dizayn ve estetik tutkunlarının beğenisine sundu. 46 ve 55 inç ekran seçenekleriyle piyasaya sunulan Vestel 3D LED TV serisi, “görüntünün tozunu alan” Pixellence teknolojisi ve 200 Hz. speed Movie Sense özelliğiyle mükemmel sinema deneyimini evlere taşıyor. Vestel 3D LED TV, SRS Trusurround HD ses sistemiyle de Full HD televizyon izleme keyfini yüksek kaliteli HD performansıyla tamamlıyor.

Vestel, kusursuz 3D keyfi için Vestel 3D LED TV’yi tercih edenlere 298 TL değerinde 2 adet 3D gözlük hediye ediyor. Ayrıca arzu eden herkese, 550 TL değerindeki 3D Bluray Player ve 3 boyutlu Okyanus Dünyası filmi sadece 230 TL farkla sunuluyor.

Vestel 3D LED TV’lerde bulunan USB girişleri video ve fotoğraf dosyalarını geniş ekranlarda mükemmel kalitede izleme, müzik dosyalarını ise çok doğal ses performansı ile dinleme olanağı sağlıyor. 200 Hz yenileme hızıyla hareketli görüntülerde oluşan titreme sorununu tamamen yok ederek net ve pürüzsüz bir görüntü sunan yeni Vestel 3D LED TV, DVD film izleme ve oyun keyfini de doruğa çıkarıyor. HDMI, HD dijital karasal ve HD kablolu yayınlara uyumlu olarak geliştirilen Vestel 3D LED TV, kullanıcılara dijital yayın dünyasının kapılarını açıyor.

Vestel 3D LED TV – Teknik Özellikler

Pixellence II FHD teknolojisi
Renk iyileştirme, kontrast iyileştirme ve keskinlik arttırma algoritması
Ten rengi algılama ve düzeltme
Full HD görüntü algılama ve gelişmiş düzenleme
Full HD
İnce LED design
Dinamik Kontrast: 10.000.000
Çözünürlük: 1920 x 1080
200 Hz Movie Sense
SRS Trussurround HD
HD DVB-T/C (HD Digital karasal ve kablolu yayınları destekler)
CI+ desteği.
Ses çıkış gücü: 2X8 W ve 2X16 W seçenekleri
Parlaklık oranı: 550cd/m2
HDMI: 4
USB Bağlantı: 2
PC Input
Dokunmatik Tuşlar
Dolby Digital Plus
USB Video
Yanıt süresi: 5 ms
Özel tasarım, özel cam ayak kullanımı, 55 inç üründe şık metal kabin

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT