Vestel E-Mağaza’dan yılbaşına Özel % 50’ye Varan İndirim

Alışveriş Alışveriş Vestel E-Mağaza’dan yılbaşına Özel % 50’ye Varan İndirim

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Vestel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 31, 2011

Vestel E-Mağaza, yılbaşı alışverişine özel yeni indirim kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında ev sinema sisteminden mikrodalga fırına, küçük ev aletlerinden Bi Baksana hediyelik eşya ürünlerine kadar birçok farklı ürün yüzde 50’ye varan indirimle satışa sunulacak.

İnternet üzerinden ürün satışını başlatan ilk dayanıklı tüketim markası olan dost teknoloji Vestel, emagaza.vestel.com.tr adresinde tüketicilerle buluşuyor. Mağaza ziyaretçilerine sunulan özel fırsatlar Twitter’daki vestelemagaza hesabından da anında yayınlanıyor. Kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken sitede en büyük ilgiyi elektronikte Vestel Digiturk TV, 16” ve 32” LED TV, beyaz eşyada ise kompakt bulaşık makinesi, küçük ev aletleri, no frost buzdolabı ve 8 – 9 kg kapasiteli çamaşır makineleri görüyor.

Vestel E-Mağaza’dan en çok erkekler alışveriş yapıyor

Yaş ortalaması 33 olan Vestel E-Mağaza üyelerinin yüzde 81’ini erkekler oluşturuyor. Kullanıma açıldığından beri büyük ilgi gören Vestel E-Mağaza’nın şu an yaklaşık 130 bin üyesi bulunuyor. 2012 yılsonuna kadar e-mağaza üye sayısının140 bine çıkacağını öngören Vestel, bu kanaldan 2011 yılında 1 milyon TL’nin üzerinde ciro gerçekleştirdi.

emagaza.vestel.com.tr/
twitter.com/vestelemagaza

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT