Vitamin Deposu Meyve Sıkacakları Saturn`da

Alışveriş Alışveriş Vitamin Deposu Meyve Sıkacakları Saturn`da

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 01 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 1, 2010

VİTAMİN DEPOSU MEYVE SIKACAKLARI SATURN’DA

Saturn’da satışa sunulan meyve sıkacakları, büyük küçük tüm aile bireylerinin, sağlıklı ve ferah bir yaz geçirmelerini sağlayacak.

İstanbul’un en teknolojik mağazası Saturn, 4.300 metrekare alanı ve 45.000 farklı ürün çeşidi ile teknoloji severleri buluşturmaya devam ediyor.

Küçük ev aletleri grubunda yer alan birçok marka meyve sıkacağı, uygun fiyatlarla Saturn’da tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Birçok seçenek arasından, 59 TL.’den başlayan fiyatlarla ile bir meyve sıkacağı edinebilir ve ailenizle sağlıklı bir yaz geçirebilirsiniz. En uygun fiyatlı meyve sıkacaklarına sahip olmak için tek yapmanız gereken hemen Saturn’a gelmek.

Sağlıklı Bir Yaz Geçirin !
Saturn’da; sağlıklı bir yaz geçirmenizi sağlayacak meyve sıkacakları arasından; King K 1040 59,99 TL., Sinbo 3125 69,99 TL., Kenwood JE310 159 TL., Tefal Elea Duo 159 TL., Arzum MELA 189 TL., Bosch MES3000 199 TL. ve Philips HR1861 249 TL.’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik Saturn’a özel, vade farksız 75 TL. ve üzeri alışverişlerde Garanti Bonus ve Maximum kart sahiplerine 6, Advantage ve Card Finans kart sahiplerine 4 taksit imkanıyla.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla hesabını bilen tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 250 mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getiriyor.

Saturn, dizüstü bilgisayarlardan, LCD ve Plazma televizyonlara, video kameralardan dijital fotoğraf makinelerine, cep telefonu ve beyaz eşya seçeneklerinden navigasyon cihazlarına kadar sınırsız ürün yelpazesinde en uygun fiyatlar ile herkesin hayalini kurduğu en son teknolojiyi müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT