VitrA`dan Dar Banyoları Ferahlatan Çözüm: S50 Compact

Alışveriş Alışveriş VitrA`dan Dar Banyoları Ferahlatan Çözüm: S50 Compact

Tarihler: 21 Eylül 2010 Salı ~ 21 Ekim 2010 Perşembe

Firma: VitrA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2010 ~ Eki 21, 2010

VitrA`dan Dar Banyoları Ferahlatan Çözüm: S50 Compact

VitrA, küçük boyutlu ürünleriyle dar banyo alanlarını genişletip ferah mekanlar yaratan S50 Compact serisini piyasaya sunuyor. Küçük ama stil sahibi, kullanışlı ve yaratıcı banyo mekanlarına sahip olmak isteyenler için zengin seçenekler sunan S50 Compact serisi, banyolarda estetik uyum ve dengeyi buluşturuyor.

Farklı dekorasyon ihtiyaçlarına uygun ürünlerden oluşan seride, genişliği yalnızca 28 veya 37 cm olan, boyut alternatifleri 40-60 cm arasında değişen lavabolar bulunuyor. 40x40 cm boyutlarında köşe lavabolar ise, banyolardaki alanın daha verimli kullanımına olanak sağlıyor.
Süpürgelikli olarak üretilen modeller, ürünün duvarla temas ettiği yüzeyde kullanılan silikonu gizleyerek estetik bir görüntü yaratıyor.

Dar banyo alanlarıyla uyumlu 48 ve 52 cm genişliğinde asma klozetler, hazne ve sifonu gizleyen yuvarlak ön tasarımıyla dikkat çekiyor. S50 Compact serisinde ayrıca, VitrA ürün gamındaki en dar klozet-rezervuar takımı olan 60 cm genişliğinde ürünler de bulunuyor. Sadece 2,5/4 litre suyla temizlik yapacak şekilde tasarlanan, ekonomik ve çevreye duyarlı klozetler, özel iç takımı sayesinde su tasarrufuna imkan sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT