Vivident Center Cool: Sırrı Ortasında Saklı

Alışveriş Alışveriş Vivident Center Cool: Sırrı Ortasında Saklı

Tarihler: 29 Eylül 2010 Çarşamba ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2010 ~ Eki 31, 2010

Vivident Center Cool’un Kalbinde Gizli Yoğun Xylitol Kristalleri İle, Dişleriniz Serin Koruma Altında!

Yenilikçi ve öncü ürünleri ile Türkiye sakız pazarının lider markası Vivident, Xylitol etkisi ile diş sağlığını korumaya yardımcı yepyeni draje sakızını Vivident severlerle buluşturuyor. Çiğnemeye başlar başlamaz, ilk ısırıkla birlikte draje sakızın ortasında saklı Xylitol kristallerinden gelen ferahlatıcı serinliği ile Vivident Center Cool, dişlere yoğun koruma sağlıyor.

Vivident, tüm dünya sağlık otoritelerinin diş ve ağız sağlığı için önerdiği Xylitol’ü, Türkiye’de 20 yıldan bu yana tatlandırıcılı sakızlarında kullanan ilk marka. Diş çürümelerine neden olan plak tabakasının oluşumunu engellemeye yardımcı Xylitol, ağızda düşen Ph seviyesini ideal seviyeye çıkararak dişlerde etkin bir koruma sağlıyor.

Vivident Center Cool’un ambalajını raflarda hemen fark edeceksiniz. Kristal yansımaların parlamasından esinlenerek dizayn edilen paket, aynı zamanda yaşanacak serinlik hissini de vurgulayan tasarıma sahip.

Ağızda serinlik hissi yaratan Xylitol’ün, yoğun kristal formunun kullanıldığı Vivident Center Cool ile dişlerde Maximum Koruma, Maximum Serinlik!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT