Vodafone Avantajları Hepsiburada.Com İle Artık Bir Tıkla Evinizde!

Alışveriş Alışveriş Vodafone Avantajları Hepsiburada.Com İle Artık Bir Tıkla Evinizde!

Tarihler: 23 Haziran 2011 Perşembe ~ 23 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2011 ~ Tem 23, 2011

Türkiye’de bir ilke imza atarak operatör markalı telefonları tüketicilerin beğenisine sunan ilk operatör olan Vodafone, Türkiye’nin en büyük online alışveriş merkezi hepsiburada.com ile işbirliğine giderek yepyeni bir ilki daha gerçekleştiriyor. Artık Vodafone abonesi olan ya da numarasını taşıyarak Vodafone abonesi olmak isteyen herkes Vodafone’un çok avantajlı cihaz kampanyalarına hepsiburada.com adresinden kolayca sahip olabilecek. İlk aşamada iPhone4, HTC Desire S, Blackberry 8520, Vodafone 945 ve K3765 Vodem ile başlayan bu uygulama, çok yakında diğer kampanyalı cihazları da kapsayacak.

22 Haziran 2011, İstanbul –Vodafone ile Hepsiburada.com arasında yapılan işbirliği sayesinde mevcut ve yeni Vodafone aboneleri hepsiburada.com kanalıyla Vodafone’un çok avantajlı cihaz kampanyalarından yararlanabilecek. Hepsiburada.com kullanıcıları, Vodafone’un cihaz kampanyalarına anında ulaşarak, kredi kartlarıyla satın alabilmenin yanı sıra, aldıkları ürünlerin Türkiye’nin her noktasında adreslerine teslim edilmesi rahatlığını yaşayacak. İlk aşamada iPhone4, HTC Desire S, Blackberry 8520, Vodafone 945 ve K3765 Vodem ile başlayan bu uygulama, çok yakında diğer kampanyaları da kapsayacak.

Türkiye’deki toplam internet kullanıcı sayısının Mart 2011 itibariyle neredeyse 23 milyona ulaştığını gösteren comScore‘un Avrupa genelinde yaptığı araştırmanın* sonuçları da bu alandaki potansiyele işaret ediyor. Geçtiğimiz yılı yaklaşık 15 milyar dolarlık hacimle** kapatan Türk e-ticaret pazarına yeni bir yaklaşım getirmesi beklenen işbirliği, Türkiye’de mobil iletişim hizmetlerinden online olarak yararlanılması alanında da öncü rol üstlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu “Vodafone kullanıcılarının ürünlerimize rahat ve kolay bir şekilde ulaşmaları için sürekli olarak yeni satış kanalları oluşturuyoruz. Hepsiburada.com ile yaptığımız işbirliği de bu yöndeki çabalarımızın somut örneklerinden birini oluşturuyor. Bu işbirliği ile, abonelerimizin kampanyalı cihazlara online olarak hızlı ve kolay bir biçimde erişebilmesini sağlayacak öncü bir çalışma başlatmış durumdayız. Hepsiburada.com’u kullanan abonelerimiz sunulan kampanyalı ürünlerimize zahmetsiz bir şekilde internet üzerinden ulaşabilecek. Vodafone’un dünya çapındaki operasyonlarında internet üzerinden alışveriş son derece yaygın; Türkiye’de de bu konuda öncülük yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hepsiburada.com Genel Müdürü Aytuğ İğneli, “Her geçen gün hızla büyüyen bir kullanıcı kitlemiz var ve her gün onlar için daha fazla ne yapabiliriz, onları nasıl mutlu edebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Bu kampanya da yine onlara daha fazlasını verebilmek adına başlattığımız bir çalışma. Bu kampanya ile hepsiburada.com kullanıcıları, Vodafone’un kampanyalı ürünlerine kolayca ulaşarak, operatörlerinin sunduğu hizmetlerden bizim aracılığımızla tek tıkla faydalanabilecekler. Hepsiburada.com olarak oldukça titiz ve uzun bir çalışma süreci sonunda online sektöründe bir ilke daha imza attığımızdan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT