Vodafone FreeZone’lulara Mavi’de 30 TL İndirim!

Alışveriş Alışveriş Vodafone FreeZone’lulara Mavi’de 30 TL İndirim!

Tarihler: 07 Aralık 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2011 ~ Ara 31, 2011

Türkiye’nin iki büyük gençlik markası, Vodafone Freezone ile Mavi, gençleri çok özel fırsatlarla buluşturmak üzere yeni bir işbirliğine imza atıyor.

Vodafone Freezone’lular, 1 Aralık tarihinden itibaren, 200’ü aşkın Mavi mağazasında, 100 TL ve üzeri alışverişlerinde anında 30 TL indirim kazanarak özgürce alışveriş yapabilecek.

Dünya mobil iletişim liderlerinden Vodafone’un “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği Vodafone FreeZone, gençlere ayrıcalıklı fırsatlar sunarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Mayıs ayından bu yana eğlence, yeme, içme, alışveriş gibi ihtiyaçlarını özgürce karşılamaları için gençleri pek çok avantajlı kampanyayla buluşturan FreeZone, sunduğu fırsatlar zincirine şimdi de Türkiye’nin lider giyim markası Mavi’yi ekliyor.

Vodafone FreeZone’dan gençlere Mavi’de indirim!

Vodafone Freezone’un sunduğu fırsatlar dünyası ile gençler, Mavi’den yaptıkları 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 30 TL indirim kazanıyor. Freezone’lu gençlerin bu özel avantajdan yararlanabilmek için tek yapmaları gereken, MAVI yazıp 1005’e SMS göndermek ve gelen şifreyi Mavi mağazasındaki görevlilerle paylaşmak. Freezone’lu olmayan Vodafone’lu gençlerin ise programdan yararlanmak için FREEZONE yazıp 1525’e ücretsiz SMS atmaları gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT