Vodafone Kırmızı Avantaj İle 81 İlde Yıl Boyu İndirim

Alışveriş Alışveriş Vodafone Kırmızı Avantaj İle 81 İlde Yıl Boyu İndirim

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Tem 20, 2011

Vodafone Kırmızı Avantaj Programı sayesinde aboneler tüm Türkiye’de farklı sektörlerden markaların sunduğu indirim ve avantajlardan yararlanıyor.

Vodafone, otomotivden giyime, akaryakıttan oyuncağa, ev tekstilinden tatile, Türkiye’nin en önde gelen markalarını Vodafone Kırmızı Avantaj Programı kapsamında abonelerine birçok indirim ve avantaj ile sunuyor. İster bireysel ister kurumsal hat sahibi olsun, tüm aktif Vodafone aboneleri, tüm yıl boyu sürecek bu programdan yararlanabiliyor. Vodafone aboneleri markaların sağladığı bütün avantajlar hakkında http://www.kirmiziavantaj.com adresinden ayrıntılı bilgi edinebiliyor.

Seçkin Markalar ile Yıl Boyu Süren İndirimler Kırmızı Avantaj’da...

Programa katılan seçkin markalar şunlar: Arby`s, Atasay, BP, Budget, Cafe Tur, Darty, English Home, Fiat, Hepsiburada.com, Kip, Metro Turizm, MNG Kargo, Pegasus, Popeye`s, Ramsey, Sbarro, Şehirfırsatı Groupon, Sunset Mayo, Tekin Acar, Toyzz Shop, Trendyol.com, Twigy, Wenice Kids ve 444Çiçek. Ulusal çapta hizmet sunan bu öncü markaların yanı sıra, 81 ilimizde yüzlerce yerel marka da kampanyaya katılıyor.

Abonelerin tek yapması gereken, avantajından yararlanmak istedikleri markanın ismini yazarak 6666’ya göndermek. Bunun üzerine aboneye gönderilecek mesajda, ilgili markada geçerli olan, aboneye özel, tek kullanımlık bir şifre yer alıyor. Ardından bu şifrenin marka yetkilisine gösterilmesi ya da söylenmesi yeterli.

BP için ise abonelerin BP Club Card numaralarını 2802’ye SMS ile gönderip, alacakları onay mesajından sonra mesajda numarasını gönderdikleri BP Club Card ile eskisi gibi puan kazanma işlemleri yapması gerekiyor. Gerek 6666 gerek 2802’ye gönderilen her bir SMS tüm vergiler dahil 0,40 TL olarak ücretlendiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT