Vodafone Smart Tab 10, Vodafone Cep Merkezleri’nde!

Alışveriş Alışveriş Vodafone Smart Tab 10, Vodafone Cep Merkezleri’nde!

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 27 Nisan 2012 Cuma

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Nis 27, 2012

Vodafone Smart Tab 10, Yoğun İstek Üzerine Tüm Vodafonelular İçin Vodafone Cep Merrkezleri’nde!

Vodafone Türkiye, bir hafta önce Vodafone Grubu ile aynı anda ve ilk aşamada sadece 26 yaş altı gençlere yönelik olarak piyasaya sunduğu Vodafone Smart Tab 10’u, yoğun istek üzerine, beklenen tarihten de önce tüm Vodafonelular ile buluşturuyor.

Vodafone uzmanlığıyla üretilmiş, en ileri teknolojik özelliklere sahip Vodafone Smart Tab 10, Süper İnterneti, yurtdışında internet hediyesi ve Red ayrıcalıklarıyla birlikte Vodafone Cep Merkezleri’nde meraklılarını bekliyor.

Gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone, ‘Herkese Mobil İnternet’ stratejisi doğrultusunda, kısa bir süre önce 26 yaş altı gençlere sunduğu Türkiye’nin ilk operatör markalı tableti Vodafone Smart Tab 10’u, yoğun istek üzerine, beklenen tarihten de önce tüm Vodafonelularla buluşturuyor.

Vodafone aboneleri, Smart Tab 10’a 250 MB süper internet paketine 24 ay taahhüt vererek ayda 49 TL’ye sahip olabilecek. Daha yoğun internet kullanımı yapan aboneler için ise Vodafone Smart Tab 10; 1 GB internet paketiyle ayda 59 TL; 4 GB internet paketiyle ise ayda 69 TL’ye abonelerle buluşacak.

Vodafone’un küresel gücünün ve altyapısının desteğiyle en ileri mobil iletişim teknolojilerini en avantajlı koşullarla müşterine sunan Vodafone, abonelerine 1 GB ve 4 GB’lık süper internet paketlerine ek olarak bir de yurtdışı Vodafone operatörlerinde geçerli aylık 50 MB internet hediye edecek. Bununla beraber, Vodafone Smart Tablet 10’u satın alan şanslı aboneler, Vodafone Red’in ayrıcalıklı dünyasına da adım atacaklar.

Türkiye’deki herkesin mobil internetin sunduğu olanaklardan eşit şekilde faydalanması amacıyla uygulamaya koyduğu “Süper İnternet” stratejisinin bir yansıması olarak Vodafone, geçtiğimiz sene Türkiye’nin ilk operatör markalı akıllı telefonunu kullanıcılarıyla buluşturmuştu. Vodafone, bu stratejinin devamı olarak şimdi de Vodafone Grubu’yla aynı anda aboneleriyle buluşturduğu Türkiye’nin ilk operatör markalı tableti ile ülkemizdeki herkesi teknoloji okur-yazarı yapmak konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

Vodafone Smart Tab 10 ile sayısız avantaj abonelerin hizmetinde!

1.2 GHz frekansında çalışan çift çekirdekli işlemcileri ile dikkat çeken Vodafone Smart Tab 10, 1 GB ara bellek garantisiyle satışa sunuluyor.

Mevcut depolama alanı, MicroSD kart ile 32 GB’a yükseltilebiliyor. 1280 x 800 piksel çözünürlük sunan 10 inç ekran büyüklüğündeki tabletin arka yüzeyinde 5, ön yüzeyinde ise 2 MP kamera yer alıyor.

Google Android 3.2 işletim sistemiyle çalışan Vodafone Smart Tab 10’un sahip olduğu 16 GB’lık depolama alanı, kullanıcılara fotoğraf, video gibi dokümanlarını dilediklerince arşivleme imkanı sunuyor.

İşte Vodafone Smart Tab 10’un temel özellikleri:
• Android Honeycomb 3.2 işletim sistemi
• 10 inç dokunmatik ekran
• Çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci
• 3G ve Wi-Fi
• Adobe Flash Player Desteği
• 5 MP arka ve 2 MP ön kamera
• 1 GB RAM, 16 GB dâhili hafıza MicroSD ile 32 GB’a kadar yükselen hafıza
• USB Bağlantısı
• Sade ve şık tasarım Ergonomik yapı
• HDMI/DLNA özelliği ile televizyona bağlanma
• vRead uygulaması ile Gazete, dergi ve kitaplar tablette
• Sosyal ağlara erişim
• E-mail ve Quickoffice Pro HD
• Yeni nesil Swype klavye ile kolay yazı yazma

Kampanya ve fiyatlar stoklarla sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT