Vodafone`un Özel Kampanyası Katla Kazan Yeniden Başladı!

Alışveriş Alışveriş Vodafone`un Özel Kampanyası Katla Kazan Yeniden Başladı!

Tarihler: 15 Kasım 2011 Salı ~ 15 Ocak 2012 Pazar

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2011 ~ Oca 15, 2012

Dünyanın mobil iletişim lideri Vodafone, Mart ve Nisan aylarında faturasız hat sahibi abonelerine sunduğu ve yoğun ilgi gören Katla Kazan Kampanyası’nı yeniden başlattı.

Katla Kazan Kampanyası, abonelerin hesaplarındaki liraları katlayarak daha fazla konuşmalarını sağlıyor. Kampanya kapsamında faturasız hat sahiplerini, 4 katılımda sadece 20 TL ödeyerek, toplamda 500 TL'ye kadar özgürce konuşabilme imkanı bekliyor.

Dünyanın mobil iletişim lideri Vodafone, faturasız hat sahiplerinin 5 TL'lerini katlayarak toplam 500 TL'ye kadar konuşma imkanı Katla Kazan Kampanyası’nı yeniden başlattı. 3 - 30 Kasım 2011 tarihleri arasında sürecek Katla Kazan Kampanyası ile Vodafone aboneleri, 500 TL ile kendi tarife fiyatları üzerinden Vodafone’lu sevdikleriyle konuşabiliyor.

Kampanyaya katılan Vodafone aboneleri, ilk katılımda 5 TL karşılığında 50 TL, ikinci katılımda 5 TL karşılığında 100 TL, üçüncü katılımda 5 TL karşılığında 150 TL, dördüncü ve sonraki katılımlarda ise 5 TL karşılığı 200 TL kazanabiliyorlar. Dört kez kampanyaya katılanlar, kampanya boyunca sayı kısıtlaması olmaksızın, katıldıkça 5 TL karşılığında 200 TL kazanmaya devam edebilecekler.

Kampanyaya katılım için "KATLA" yazıp 1616'ya ücretsiz kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. 5 TL karşılığında alınan hediye TL'ler, abonelerin kendi tarife fiyatları üzerinden Vodafone’lularla konuşmalarında kullanılabilecek ve 1 hafta boyunca geçerli olacak. Kampanyadan kazanılan ve harcanabilecek hediye TL bakiyelerini ücretsiz sorgulamak için *123#1617# yazarak arama tuşuna basmak yeterli oluyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu: "Vodafone Türkiye olarak çok farklı alışkanlıkları ve iletişim ihtiyaçları bulunan yaklaşık 17,8 milyonluk bir abone ailemiz var. Biz tüketici odaklı stratejimizle, mümkün olan en iyi şekilde tüm abonelerimize en avantajlı mobil iletişim imkanlarını sunmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda daha önce başlattığımız Katla Kazan Kampanyası, faturasız abonelerimizden büyük ilgi görmüştü. Biz de bu kampanyayı yeniden başlatarak, abonelerimize bakiyelerindeki TL’leri daha değerli hale getirme fırsatı sunmak istedik."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT