Vodafone’dan “24 Saat Limitsiz” Konuşturan Serin Kampanya

Alışveriş Alışveriş Vodafone’dan “24 Saat Limitsiz” Konuşturan Serin Kampanya

Tarihler: 23 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 23 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2010 ~ Eyl 23, 2010

Sıcak yaz günlerinde Cola Turka ya da Çamlıca Portakallı içen Vodafone aboneleri, bir yandan ferahlarken bir yandan da 24 saat limitsiz konuşmanın keyfine varacak.

İstanbul – Dünya mobil iletişim devi Vodafone sıcak yaz günlerinde iç ferahlatacak yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanyayla, Cola Turka ya da Çamlıca Portakallı 2,5 litre alan Vodafone aboneleri tüm Vodafone’lularla tam 24 saat boyunca sınırsız konuşma hakkına sahip olacak.

Vodafone’un kampanyasından yararlanmak aboneler, Cola Turka ya da Çamlıca Portakallı 2,5 litre kapaklarının altındaki şifreyi, 4949’a SMS göndererek süre sınırlaması olmadan tüm Vodafone aboneleriyle “tam 24 saat limitsiz konuşma” hakkı kazanacak.

Benzersiz kampanya ile Vodafone aboneleri yakınları ile limitsiz bir şekilde konuşurken bir yandan da serinlemenin tadını yaşayacak. Hem serinletecek hem de konuşturacak Vodafone kampanyası 1 Aralık’a kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT