Vodafone’dan Süper Hızlı `43.2 Mbps’lik Vodem

Alışveriş Alışveriş Vodafone’dan Süper Hızlı `43.2 Mbps’lik Vodem

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 28 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 28, 2011

Vodafone, ‘Veri Yılı’ ilan ettiği 2011’e hızlı bir giriş yaparak herkese, her an her yerden süper hızlı internet bağlantısı sunmaya devam ediyor. 43.2 Mbps hızında Vodem ile kullanıcılar mobil internet bağlantısında yepyeni bir deneyim yaşayacak.

2011’i veri yılı ilan eden Vodafone, kullanıcılarının en yüksek hızla bilgisayardan internete ulaşması için süper hızlı yeni “43.2 Mbps’lik” vodemi abonelerinin hizmetine sunuyor. Herkes, her yerden internete kolaylıkla bağlansın diye, “Süper İnternet” dönemini başlatan Vodafone’un Vodem kullanıcıları, saniyede 43.2 Mbps’ye varan hızda internete bağlanabilecekler.

Yeni K4605 Vodem ile aboneler istedikleri videoları, filmleri, müzikleri indirerek internette sörf yapabilecek. 3G ağını sürekli olarak yeni teknolojilerle zenginleştirerek yaygınlaştıran Vodafone bu sayede kullanıcılarına hızlı mobil internet erişimi sağlıyor.

Vodafone’un 2011 yılını veri yılı ilan ettiğinin altını çizen Vodafone Türkiye Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, “3G’deki global bilgi birikimimizi Türkiye’deki kullanıcılarımız için kullanarak kendilerine her zaman en kaliteli ve hızlı internet hizmetini sunuyoruz. Vodafone olarak bu yılı veri yılı olarak ilan ettik. Bu kapsamda biz mobil interneti ‘Süper internet’ olarak tanımlıyoruz.

Bize göre ‘Süper İnternet’ her yerde her an ve herkese internet sağlamalı. İnternetin süperleşmesi, aynı zamanda yaygınlaşması ve demokratikleşmesi anlamına geliyor. Herkesin erişebileceği net kullanımını öngörüyoruz. Bunu yaparken de abonelerimizin hızlı bir şekilde internete ulaşmalarını hedefliyoruz. 43.2 Mbps’lik yeni Vodem abonelerimizin hızlı bir şekilde internete bağlanmasını sağlayacaktır” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT