Vodafone’dan Süper Yeni Yıl Hediyesi: “Süper İnternet” İle Herkes, Her Yerde, Kolayca İnternete Girecek!

Alışveriş Alışveriş Vodafone’dan Süper Yeni Yıl Hediyesi: “Süper İnternet” İle Herkes, Her Yerde, Kolayca İnternete Girecek!

Tarihler: 03 Ocak 2011 Pazartesi ~ 31 Ocak 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2011 ~ Oca 31, 2011

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone yine bir ilki gerçekleştirerek herkesin, her yerden kolayca mobil internete erişebilmelerini sağlayacak “süper internet” dönemin başlatıyor. Facebook, Twitter, Windows Live Messenger başta olmak üzere interneti abonelerinin avucuna getiren “süper internet” kampanyasına katılanlar 31 Ocak 2011 tarihine kadar internet erişimi için hiçbir ücret ödemeyecek.

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, mobil iletişimin her alanında, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Herkesin, her yerden internete kolaylıkla bağlanabilmesi için “Süper İnternet” dönemini başlatan Vodafone’un kampanyasına katılanlar Ocak ayı boyunca cep telefonlarından internete ücretsiz bağlanabilecek.

1 Ocak - 31 Ocak 2011 tarihlerini kapsayan kampanyaya katılmak isteyen Vodafone aboneleri SUPER yazıp 3636`ya bir kısa mesaj gönderiyor ve 1 Ocak`tan itibaren ücretsiz olarak cepten internet kullanmaya başlayabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için 3G/EDGE/GPRS hizmetleri ile uyumlu bir cep telefonuna sahip olmak gerekiyor. Tüm bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerinin yararlanabildiği kampanyaya katılanlara, kazanılan hediyelerin kullanımına ilişkin SMS ile bilgilendirme yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: “3G’nin birinci yılını kutlarken mobil internete ne kadar büyük bir önem verdiğimize vurgu yapmıştık. Bu yaklaşımla ‘Herkese Mobil İnternet’ misyonumuz çerçevesinde her ihtiyaca uygun mobil internet hizmetleri sunmaya devam ettik. Şimdi bu çabalarımızı bir adım daha öteye taşıyoruz. ‘süper internet yılı’ olarak ilan ettiğimiz 2011 yılına girerken, abonelerimize güzel bir yeni yıl hediyesi vermek istiyoruz. Herkes, her yerden internete kolaylıkla bağlansın diye, “süper internet” dönemini başlatıyoruz ve Ocak ayı boyunca abonelerimize sunduğumuz cepten internete erişim hizmeti için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Dünyanın bir numaralı mobil iletişim şirketi olarak, 25 yıllık tecrübe ve birikimimizden aldığımız güçle en son mobil iletişim teknolojilerini, en uygun fiyata abonelerimize sunmaya devam edeceğiz. ‘Süper İnternet’ yeni yılın ilk sürprizi ve 2011 yılında gelecek diğer sürprizlerin de habercisi. Bu vesileyle Vodafone Türkiye ailesi adına, herkesin yeni yılını kutluyor; sağlık, başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum”.

31 Ocak 2011’e kadar geçerli olan kampanya bitiminde aboneler SMS ile bilgilendiriliyor. Kampanyadan çıkmak isteyen Vodafone aboneleri ise İPTAL SUPER yazıp 3636`ya ücretsiz bir kısa mesaj yollayarak bunu gerçekleştirebiliyor. Mobil Internet kullanabilmek için internet ayarlarının yapılmış olması gerekiyor. Live yazıp 7048’e SMS atarak internet ayarları telefona yüklenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT