Vogue Olun! Moda Olun! Gündem Olun! Güncel Olun!

Alışveriş Alışveriş Vogue Olun! Moda Olun! Gündem Olun! Güncel Olun!

Tarihler: 10 Nisan 2006 Pazartesi ~ 15 Nisan 2006 Cumartesi

Firma: Vogue

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2006 ~ Nis 15, 2006
VOGUE OLUN!.. MODA OLUN!. GÜNDEM OLUN”. GÜNCEL OLUN!.
VOGUE, 2006 GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ, SÜREKLİ KABUL GÖREN GÖRÜNÜM, OTANTİK FEMİNENLİK VE CAZİBE SUNUYOR. EN SON MODAYI VE EN SON SİTİLLERİ KOLEKSİYONUNA YANSITAN VOGUE EYEWEAR, GENİŞ SEÇENEKLİ BİR KOLEKSİYON SUNUYOR.

VOGUE EYEWEAR, 2006 güneş koleksiyonu tasarımlarında ayrıntılara önem veriyor ve durmaksızın yaratıcı yeni tasarımlar üretmeye devam ediyor. Son derece feminen yeni modeller, modaya uygun ve günlük kullanım için ideal. Yapay elmas uygulamaları ilk kez çerçevelerinde kullanan VOGUE, güneş gözlüğüne pırlanta değeri ve iddialı bir görünüm katıyor. Swarosky’ler uygulanarak çarpıcı bir şekilde dişiliği ön plana çıkaran VOGUE, modayı yakından takip eden, modaya kişiliğini yansıtan kadınlara hitap ediyor. Hoş görüntüsü ve doğal cazibesiyle bu iddiayı yansıtan ünlü top model Gisele Bindchen’in rol aldığı yeni reklam kampanyası VOGUE kadınının mükemmel bir ikonu olmayı hedefliyor.

Yüzü saran (wrap-around) sitilleri, oldukça büyük camlar ve coşkulu ayrıntılar tamamlıyor. VOGUE, 2006 trendlerini güneş koleksiyonuna uyarlıyor. Modayı ön plana çıkararak kullanıcılarının isteklerine cevap veren marka, yüzleri yeniden forma sokarak hayatın her anı için modern bir görünüm yaratıyor.

VOGUE 2006 koleksiyonuna 24 yeni model eklenmiş. 12 metal ve 12 kemik-asetat tasarımın yer aldığı yeni koleksiyonda, geniş enli yüzü saran sitiller ve agresif çizgiler dikkat çekiyor. Modanın geçmişe dönen yüzünü güneş gözlüklerine yansıtan VOGUE, nostaljik çizgileri günümüzün çağdaş yaklaşımları ile yorumluyor. İleri teknoloji kullanılarak üretilen VOGUE tasarımları, şık ve çarpıcı görünümleri kadar polarize cam tekniği ve hafif çerçeveleri ile üstün kalite vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT