Vücudunuzu Üzmeden Zayıflayın

Alışveriş Alışveriş Vücudunuzu Üzmeden Zayıflayın

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 18 Mayıs 2008 Pazar

Firma: CLA Plus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 18, 2008
VÜCUDUNUZU ÜZMEDEN ZAYIFLAYIN
CLA, Krom, Yeşil Çay, L-Carnitine, Guarana içerikli, kilo kontrolü diyetinize yardımcı, multi etkili süper formül; CLA Plus!
Bikini sezonunun yaklaşmasıyla birlikte diyet mevsimi de başladı. Farmatek tarafından ithal edilen CLA Plus adlı ürün, sağlıklı bir şekilde kilo verilmesine yardımcı oluyor.

Now; CLA, yeşil çay, krom, L-Carnitine, Guarana içeriklerini tek bir üründe birleştirerek diyetinize yardımcı ve etkili çok özel bir formül geliştirdi. CLA Plus, uyguladığınız herhangi bir diyetten daha iyi sonuç almanızı kolaylaştırıyor.

CLA (Conjugated Linoleic Acid) vücudumuz tarafından üretilmeyen dışarıdan alınması gereken temel yağ asitlerinden olup yağların vücutta depolanmasına yardım eden LPL enziminin çalışmasını engeller ve vücutta depolanan yağ miktarının azaltılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda depolanmış yağların kaslarda enerji kaynağı olarak kullanılmasında, vücuttaki yağ miktarının azaltılmasında, yağsız kasların ve kas kitlesinin artırılmasında destekleyici rol oynar.
Diyet yapanlara önerilen önemli bir besin takviyesidir.

Vücutta depolanan yağ miktarını azaltır ve daha önceden depolanmış yağları serbest bırakarak kan akışına dönmesine yardımcı olur. Zayıflamak için yapılan düşük kalorili bir diyet programı vücuttaki yağ miktarı ile beraber kas miktarını da düşürmektedir. Hâlbuki CLA Plus vücutta depolanan yağ miktarını azaltırken kas miktarını artırmaktadır. CLA Plus herhangi bir diyet, kilo verme veya egzersiz programıyla beraber veya sonrasında kullanılabilir.

CLA, diyet bırakıldıktan sonra da formunuzu korumanıza yardım eder.
Öte yandan CLA Plus’un içinde bulunan krom, yeşil çay, L-carnitine ve guarana da vitamin ve mineral bakımın gerekli tüm desteklerin alınmasına ve iç organların korunmasına yardımcı olur.
Farmatek İç ve Dış Tic. Ltd. Şti tarafından ithal edilen CLA, www.vitaminburada.com sitesinde 69 YTL’den satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT