Wasa’dan; lezzetli, sağlıklı, tam mevsiminde, yepyeni bir atıştırmalık… Wasa Susamlı

Alışveriş Alışveriş Wasa’dan; lezzetli, sağlıklı, tam mevsiminde, yepyeni bir atıştırmalık… Wasa Susamlı

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Barilla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Wasa’dan; lezzetli, sağlıklı, tam mevsiminde, yepyeni bir atıştırmalık… Wasa Susamlı

Yaz mevsimine çok az kaldı, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirip, daha sağlıklı ve zinde olmak istemez misiniz? Türkiye’de üç ayrı çeşidiyle satışa sunulan ve büyük beğeni toplayan İsveç’in geleneksel gevrek ekmeği Wasa, şimdi yepyeni bir ürünle raflarda yerini aldı. Wasa Susamlı…

Dünyanın önde gelen gıda kuruluşlarından biri olan Barilla, makarnada bir numara olmanın yanı sıra bünyesinde barındırdığı diğer ürün kategorileri ile de dikkat çekiyor. Bünyesinde bulundurduğu markalardan biri olan gevrek ekmek Wasa ise, 1919 yılından beri, başta İsveç olmak üzere kırk ülkede sağlıklı beslenmek isteyenlerin bir numaralı seçimi.

Wasa Susamlı, çalışma masanızdan hiç eksik etmeyeceğiniz, gün boyu açlığınızı bastıracak ve suçluluk duymadan yiyebileceğiniz bir ürün. Formunuzla birlikte sağlığınızı da korumak için, beslenme ve atıştırma alışkanlıklarınızı, sizi uzun süre tok tutacak Wasa Susamlı ile değiştirin. Wasa çeşitleri ile şimdiden form tutmaya başlayın... Yazı daha hafif geçirin.

İsterseniz sade, isterseniz vazgeçemediğiniz lezzetlerle süsleyebileceğiniz “Wasa Susamlı” ile keyiflerinizden vazgeçmeden formda kalabileceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT