Waterlogic Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Waterlogic Türkiye`de

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 19 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Waterlogic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 19, 2009
%100 sağlıklı, %100 akıllı su WATERLOGIC Türkiye`de
Tüm zararlı kimyasal maddeleri temizleyen filtreleme sistemi, ultraviole ışıkla mikrop ve bakteri yok etme, en son sistem mikrop barındırmayan kaplama teknolojisi ile WATERLOGIC tam aradığınız gibi… Su arıtmada patentli filtreleri ve 3 aşamalı arıtma sistemi ile devrim yaratan WATERLOGIC, AKARSU24 sayesinde tüm seçkin noktalarda…

"Kullanım Anında Su Arıtma Çözümü" WATERLOGIC, yoğun damacana su kullanımında sipariş, depolama, maliyet ve hijyen problemlerinin tamamına kesin bir çözüm… Bu sisteme kısa bir süre için kredi kartına 12 taksitle 2,800 YTL (KDV dahil) ödeyerek sahip olabilirsiniz.

3 aşamalı arıtım ile kireç, klor, arsenik gibi tüm zararlı kimyasal maddeleri temizleyen bir filtreleme sistemine sahip WATERLOGIC arıtma sisteminde problem olduğu anda sesli uyarı veriyor ve su çıkışı kesiliyor.
Bilgi hattı 444 0 591

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT