Watsons Exfoliating Serisi Yenilendi

Alışveriş Alışveriş Watsons Exfoliating Serisi Yenilendi

Tarihler: 06 Ağustos 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Watsons Exfoliating Serisi Yenilendi

Dünyanın en ünlü, yaygın ve ekonomik güzellik-bakım ürünleri mağazası zinciri Watsons’ın yenilenen “Exfoliating”serisi ile güzelliğin ve bakımın tadını çıkarın.

Çilek, portakal, kivi ve demirhindi (tamarind) özlü 4 çeşidi olan bu özel serinin fiyatı da oldukça ekonomik, 400 ml fiyatı 7,99 TL.

Watsons Yenilenen Exfoliating Serisi ile Saf, taptaze ve arınmış bir his
Yeni ambalajı ve baş döndüren kokusuyla banyo keyfinizi artıracak Watsons Exfoliating serisi, kayısı çekirdekleri içeren özüyle cildi arındırırken, verdiği his ile ruhunuza tazelik katıyor.

Watsons Mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Akvaryum, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Ankara Panora, Denizli Forum Çamlık, Forum Trabzon, Eskişehir Neo, İstanbul Optimum Outlet


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT