Watsons`tan Magic lip stick

Alışveriş Alışveriş Watsons`tan Magic lip stick

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
Dudaklarınıza sihirli dokunuş...
Watsons`tan Magic lip stick

Güzellik ve bakım üssü Watsons`ın şaşırtan ürünlerinden en yenisi… Sihirli dudak koruyucu Magic lip stick. Dudağınıza "sihirli bir dokunuş" olan Magic lip, şeffaf gibi görünmesine rağmen sürünce pembemsi renk alıyor. 25 faktör güneş koruyuculu, E vitaminli, yoğun nemlendiricili bu sihirli lip stick ile dudaklarınız parlak, bakımlı ve sağlıklı… Üstelik fiyatı da çok özel. Sadece 3,99 YTL.

Türkiye`deki sayısı 20`ye varan mağazasıyla Watsons, güzellik ve bakım ürünlerini, en uygun fiyat ve en çok çeşitle bulabileceğiniz tek adres… Dünyanın en ünlü güzellik ve bakım ürünleri zincirlerinden olan Watsons`ta sürekli yepyeni, şaşırtıcı, şok indirimli, promosyonlu ve kaliteli yüzlerce ürün bulmanız mümkün.

Watsons’ın mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Aquarium, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Ankara Panora, Denizli Forum Çamlık, Forum Trabzon

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT