Weber`le Mangal Partileri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Weber`le Mangal Partileri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Tarihler: 30 Nisan 2007 Pazartesi ~ 02 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Weber

Telefon: 0 (216) 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2007 ~ May 2, 2007

Weber One Touch Platinum ile birbirinden lezzetli ızgaralar yapabilirsiniz
Weber’le mangal partileri kaldığı yerden devam ediyor

Kim sevmez ki bahçede yapılan ve enfes kokuların etrafa yayıldığı bir mangal ziyafetini… Gardena-Dost tarafından ithal edilen Weber mangalları sahip oldukları üstün özellikler sayesinde mangal işlerini daha önce hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Tabii ki size de nefis kızarmış etlerden oluşan ziyafetin keyfini çıkarmak ve hazırladığınız yiyecekleri konuklarınıza gururla sunmak kalıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte, bahçelerden baştan çıkarıcı ızgara kokuları da gelmeye başladı. Siz de bu keyfi yaşamak ve birbirinden lezzetli ızgaralar yapmak istiyorsanız Weber mangalları tam size göre. Üstelik de Weber’in üstün özellikleri sayesinde zahmetsiz ve keyifli bir şekilde mangal yapabilirsiniz. Gardena-Dost tarafından ithal edilen Weber kömürlü mangallarının patentli tutuşturma ve kül dökme sistemleri, mangal yapmayı çok daha pratik hale getiriyor. Böylece hem üstünüz başınız hem de bahçeniz kirlenmeden mangal ziyafetine devam edebiliyorsunuz.

Weber’in One-Touch Platinum kömürlü mangalı sunduğu pek çok kolaylıkla dikkat çekiyor. Mangalın özel ateşleme bacası sayesinde ellerinizi kirletmeden kömürleri kolayca ateşleyebilir ve lezzetli ızgaralar yapabilirsiniz. Patentli Tuck-Away kapak askısı sayesinde mangal ateşini yakarken rüzgarı kesebilir, ayrıca mangal kapağını koyacak yer aramak zorunda kalmazsınız. Paslanmaz çelikten üretilen One-Touch temizleme mekanizması ise mangalda biriken küllerin manivela sayesinde uçuşmadan küllüğe toplanmasını sağlıyor. Kül haznesini çıkartarak biriken külleri rahatça dökebilir, mangal keyfinize ara vermeden sürdürebilirsiniz.

Mangal yaparken tabakların nereye koyulacağı her zaman sorun olmuştur. Weber One Touch Platinum’un yanmaz masası, malzemelerinizin daha derli toplu olmasını sağlıyor. Yanmaz ve ısınmaz kulplara sahip Weber One-Touch Platinum’u tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. 10 yıl garantiye sahip Weber One-Touch Platinum, Bauhaus ve Praktiker’de satışa sunuluyor. ABD’de en çok tercih edilen mangal ve barbekü markası olan Weber hakkında bilgi almak için www.gardena-dost.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT