Wrangler`dan Asi Ruhlu Deri Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Wrangler`dan Asi Ruhlu Deri Koleksiyon

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Asi Ruhun İkonu Deri, 2011 Modasına Damga Vurmak İçin Geri Döndü…

WRANGLER’DAN ASİ RUHLU DERİ KOLEKSİYON

70’lerdeki asi ruh, dönemin vazgeçilmez giysisi deri ile geri dönüyor. İkonik jean markası Wrangler deri koleksiyonu ile, 2011’de her stil ile kombinlenebilecek moda koleksiyonlarına damgasını vuracak olan deri konusundaki uzmanlığını gözler önüne seriyor. Wrangler, Sonbahar/Kış 2010 sezonu için sunduğu deri koleksiyonu ile derideki köklü geçmişinin izlerini üzerinizde taşıyabilir, birbirinden asi çizgilere sahip ürünler ile diğer Wrangler ürünlerini kombinleyebilirsiniz.

SOKAK RUHU, DERİ CEKETLER İLE GERİ DÖNÜYOR…

Stilini sokak ruhundan alan Sonbahar/Kış 2010 Deri Koleksiyonun ikonu Punched Deri Ceketin, ince omuz yapısı ve kol altlarındaki bantlarla oluşturduğu kontrastlar ile asi bir görünüme sahip olurken, eşsiz işlemeli kumaş detayları ile de şık bir kombinleme yapabilirsiniz. Engraved Deri Ceket’teki kanvas detaylar ile son derece seksi ve kadınsı bir imaj çizerken, Wrangler Jax jeanle beraber giyerek modern ve canlı bir havaya bürünebilirsiniz. Kate Deri Ceketin boydan boya fermuarıyla, özellikle daralan paça jeanlerle kullanıldığında cool bir görüntü sergileyebilirken, Kate Deri Cekete asi siyah ve romantik konyak rengi olarak iki farklı alternatif ile sahip olabilirsiniz.

DERİ ELDİVEN VE KEMER İLE DETAYLAR ÖNE ÇIKIYOR

Wrangler Sonbahar/Kış10 Koleksiyonunun bir başka yeniliği ise deri eldivenler ve kemerlerde sunduğu birbirinden farklı çizgiler. Yumuşak ve işlevsel ürünleri farklı tarzlar ile birleştiren Wrangler’ın aksesuar olarak kullanabileceğiniz alternatifleri arasında bilek kısmı metallerle süslenmiş eldivenler dikkat çekiyor. Gece şık bir klübe giderken kullanabileceğiniz ya da gün içerisinde soğuktan korunmak içinde tercih edebileceğiniz eldivenleri, asi ruhun tamamlayıcısı siyah kemerler ve ikonik büyük tokalı kemerlere tamamlıyor. Gardırobunuzun en ayrıcalıklı yerinde saklayacağınız koyu mor renkli kemerlerden, jeanlerinizle çok şık duracak metal işlemeli kemerlere kadar tarzınıza uygun pek çok seçeneği Wrangler’da bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT