Wrangler Vegas ile Yüzde Yüz Erkeksi Görünüm

Alışveriş Alışveriş Wrangler Vegas ile Yüzde Yüz Erkeksi Görünüm

Tarihler: 11 Şubat 2011 Cuma ~ 11 Mart 2011 Cuma

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2011 ~ Mar 11, 2011

Wrangler’ın 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yer alan skinny jean Vegas, cool ve maskülen havayı bir araya getiriyor. Sade ve bağımsız tarzın karşılığı olan Vegas’ın, kaliteli strech kumaşı hem ikinci bir ten gibi rahat kullanım sağlıyor, hem de Wrangler’ın ünlü jeanler’inin karakterini yansıtarak, markanın denim alanındaki güçlü yönlerini de içinde barındırıyor: koyu yıkamalar ve harika bir kesim...

Vegas ile Erkeksi Görünüme Sahip Strech Denim Farkı…

Rahat hareket etmeyi tercih eden erkekler için tasarlanan Vegas, birçok özelliği ile benzerlerinden ayrılıyor. Genelde erkekler için tasarlanan skinny modeller, kadınlar için tasarlanmış skinny jeanlerin biraz daha büyütülmüş kalıpları olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz jeanler, kalçalarda çok düşük ve ağ bölgesinde çok dar duruyor. Oysa Vegas, özel şekillendirilmiş ağ ve üst bölümden, daralan paçalarına kadar, yüzde yüz maskülen duruyor.

Hem Hareketli Hem de Rahatına Düşkün Erkekler için Dört Ayrı Seçenek…

Kesimini, en iyi biraz düşük giyildiğinde gösteren Vegas, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda dört kaliteli yıkama ile yer alıyor: Deep Indigo Rinsewash, yıpranmış görünümlü worn-in 47 For All, Distresed Stonewash Utah Worn Thru ve Black.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT