www.bilyoner.com Milli Piyango ile kazandırdı

Alışveriş Alışveriş www.bilyoner.com Milli Piyango ile kazandırdı

Tarihler: 16 Nisan 2007 Pazartesi ~ 19 Nisan 2007 Perşembe

Firma: www.bilyoner.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2007 ~ Nis 19, 2007
www.bilyoner.com Milli Piyango ile kazandırdı; SANAL BAYİDEN İLK BÜYÜK İKRAMİYE: 1 MİLYON YTL

Spor Toto, Türkiye Jokey Kulübü ve Milli Piyango Elektronik Şans Oyunları Platformu www.bilyoner.com Milli Piyango’nun 9 Nisan 2007 Şanlıurfa çekilişinde bir üyesine çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiye ile 250.000 YTL kazandırdı…

Şanlıurfa`nın düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü etkinliklerini renklendirmek amacı ile 9 Nisan 2007, Pazartesi günü yapılan Milli Piyango çekilişindeki en büyük ikramiye olan 1.000.000 YTL, 2006 Aralık ayından bu yana Milli Piyango’nun tek sanal bayisi olan www.bilyoner.com’dan çıktı.

Milli Piyango tarihinde ilk defa sanal bayiden büyük ikramiye çıktı. Bu başarı ile Milli Piyango bayileri arasındaki rekabette, www.bilyoner.com da sanal bayi olarak resmen yerini aldı.

Türkiye’nin ilk elektronik şans oyunları platformu www.bilyoner.com, 500 bine yakın üyesine; İddaa, Spor Toto, At Yarışı ve Milli Piyango ile kazandırmaya devam ediyor!..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT