www.garanti.com.tr Kullanıcılarına www.mudo.com.tr`den Hediye Çekleri

Alışveriş Alışveriş www.garanti.com.tr Kullanıcılarına www.mudo.com.tr`den Hediye Çekleri

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: www.garanti.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008

www.garanti.com.tr Kullanıcılarına www.mudo.com.tr`den Hediye Çekleri

Ayrıca herkese %15 indirimli alışveriş fırsatı...

Garanti İnternet Şubesi kullanıcıları, Aralık ayı boyunca internet şubesine girdikleri her gün için, mudo.com.tr’den hediye çeki kazanma şansını elde edecek. Garanti müşterileri, www.garanti.com.tr adresini her ziyaret ettiklerinde ayrı bir çekiliş hakkı kazanacak. Kampanya döneminin sonunda yapılacak çekilişle; 1 kişiye 5.000 YTL, 5 kişiye 2.000 YTL ve 30 kişiye 1.000 YTL değerinde www.mudo.com.tr hediye çeki edilecek. İnternet kullanıcıları, en fazla bir hediye çeki kazanabilecek.
www.garanti.com.tr kullanıcıları ayrıca, www.mudo.com.tr’den Aralık ayı boyunca yapacakları alışverişlerde, %15 indirim fırsatını da elde edecek. İndirimli alışverişten yararlanmak isteyenlerde, www.garanti.com.tr adresindeki Garanti İnternet Şubesi’ni son 3 gün içinde ziyaret etmiş olmaları şartı aranacak.
Kullanıcıların kampanya boyunca limitsiz olarak yararlanabileceği indirimler, www.mudo.com.tr’de “hediye çeki” ve “on-line hediye çeki” seçenekleri dışındaki tüm ürün alışverişlerinde geçerli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT